Brand: MalTec
MLS-QH3500WT

Radiator aeroterma electrica quartz maltec pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w, culoare alb

65.00 lei

+
Radiator Aeroterma Electrica Quartz MalTec pentru Incalzire cu 2 Trepte, Putere 800W, Culoare Alb
Radiator Aeroterma Electrica Quartz MalTec pentru Incalzire cu 2 Trepte, Putere 800W, Culoare Alb

Specificatii:
-Numărul de setări de alimentare: 0 - 400 - 800 Watt.
-Oprire automata când dispozitivul se răstoarnă sau înclină.
-Mâner pentru transport.
-Greutate neta: 0,95 kg.
-Culoare: alb.
-Dimensiuni dispozitiv: 26,5 x 14,5 x 37,5 cm.
-Lungimea cablului: 120 cm.
-Putere: 800W.
-Reglarea încălzirii: 400W sau 800W.
-Posibilitatea de a lucra cu una sau două lămpi.
-Incalzitoare cu cuarț.
-Două comutatoare independente.
-Alimentare: 220-240V.
-Frecventa: 50 / 60Hz.

Datorită încălzitorului, obținem căldură instant utilizând cele 2 radiatoare quartz cu o putere de încălzire de până la 800 Watt.

Vă permite să încălziți suprafața de aproximativ 5-20 mp, cu un consum maxim de energie redus. Fără a pierde energie la încălzirea aerului, dispozitivul încălzește suprafețele in care este folosit. Încălzitoarele din această serie sunt sigure, liniștite și foarte practice.

Intervalul de ajustare este de 0 - 400 - 800 W.
QH3500WT are putere de încălzire reglabilă. Acesta poate fi setat pe două niveluri, în funcție de nevoile dvs.

Protecție împotriva supraîncălzirii.
Sistemul de siguranță integrat protejează împotriva depășirii temperaturii admisibile prin oprirea imediat a sursei de alimentare. La fel se întâmplă când dispozitivul este răsturnat, curentul este deconectat.

Datorită mânerului convenabil, putem transporta dispozitivul dintr-un loc în altul într-un mod sigur.

Producator:MalTecCod:MLS5-QH3500WT

Poti comanda online produsul Radiator Aeroterma Electrica Quartz MalTec pentru Incalzire cu 2 Trepte, Putere 800W, Culoare Alb la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radiator aeroterma electrica quartz maltec pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radiator aeroterma electrica quartz maltec pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radiator aeroterma electrica quartz maltec pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-QH3500WT nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radiator aeroterma electrica quartz maltec pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-QH3500WT atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radiator aeroterma electrica quartz maltec pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radiator aeroterma electrica quartz maltec pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radiator aeroterma electrica quartz maltec pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w, culoare alb

Comanda cu incredere