Brand: Kaminer
MXY-6330

Radiator aeroterma cu halogen quartz pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w

54.00 lei

+
Radiator Aeroterma cu Halogen Quartz pentru Incalzire cu 2 Trepte, Putere 800W
Radiator Aeroterma cu Halogen Quartz pentru Incalzire cu 2 Trepte, Putere 800W

Caracteristici:
DOUA NIVELE PUTERE - în ciuda dimensiunii compacte, radiatorul are o mare putere de încălzire, ceea ce îl face să se încălzească rapid și sa furnizae căldură în cameră. Există 2 niveluri de încălzire dintre care puteți alege: 400 sau 800 W, astfel încât să puteți regla modul de funcționare la nevoile și așteptările dvs. individuale.
QUARTZ TUBURI DE ÎNCĂLZIRE - face ca dispozitivul să funcționeze eficient și radiatorul se încălzește foarte repede - este aproape imediat pregătit pentru muncă.
SPECIFICAȚII - putere: 400 / 800W, alimentare: 220-240V 50 / 60Hz, dimensiuni (lungime / lățime / înălțime) 18 / 25,5 / 41cm, lungime cablu: 110cm, 800g greutate.
MOBIL ȘI PRACTIC - greutate redusă și dimensiunile mici vă permit să luați dispozitivul în orice loc necesar și sa-l mutați cu ușurință. Suportul pliabil facilitează stocarea.
COMUTATOR DE SIGURANȚĂ - încălzitorul funcționează numai într-o poziție verticală și dacă este ridicat sau înclinat, acesta se oprește automat.

SPECIFICAȚII:
-putere: 400 / 800W.
-sursa de alimentare: 220-240V, 50 / 60Hz.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 18 / 25,5 / 41cm.
-lungime cablu: 110cm.
-greutate: 800g.
-greutate cu ambalaj: 1,3 kg.

Plăcerea și confortul oferite de dispozitivul de încălzire a încăperii nu sunt singurele avantaje ale menținerii temperaturii potrivite. Este, de asemenea, o bună stare de sănătate și de îngrijire a apartamentului sau a casei, care trebuie încălzită corespunzător, astfel încât condițiile predominante să permită o utilizare netedă. Un radiator electric este un dispozitiv care vă va permite să încălziți diferite camere.

Puterea mare garantează încălzirea rapidă , ceea ce oferă încălzirea eficientă a mediului imediat. Construcția special concepută a radiatorului cu ajutorul tuburilor cu quartz determină distribuirea echilibrată a căldurii generate în acesta, datorită căreia vom simți imediat îmbunătățirea confortului. Funcționarea încălzitorului electric este intuitivă și foarte simplă. Butonul vă permite să setati jumătate sau întreaga putere a încălzitorului.

Radiatorul trebuie utilizat în poziție verticală. În momentul ridicării sau al înclinarii, se oprește automat, ceea ce reprezintă o protecție împotriva provocării posibilelor daune și amenințări la adresa proprietății și a vieții. Incalzitoarele sunt acoperite cu o grila speciala, care protejeaza impotriva atingerii accidentale.

Radiatorul este mic și este ușor de deplasat în orice loc. Il puteți lua cu ușurință cu dvs., de exemplu, să lucrați pentru a oferi o căldură plăcută în vreme rece. De asemenea, funcționează excelent pe diferite tipuri de excursii turistice.

CONTROLUL TEMPERATURII:
-400W.
-800W.

Producator:KaminerCod:MXY14-6330

Poti comanda online produsul Radiator Aeroterma cu Halogen Quartz pentru Incalzire cu 2 Trepte, Putere 800W la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radiator aeroterma cu halogen quartz pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radiator aeroterma cu halogen quartz pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radiator aeroterma cu halogen quartz pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6330 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radiator aeroterma cu halogen quartz pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6330 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radiator aeroterma cu halogen quartz pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radiator aeroterma cu halogen quartz pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radiator aeroterma cu halogen quartz pentru incalzire cu 2 trepte, putere 800w

Comanda cu incredere