Brand:
CRD-LAM37480

Racleta spalat geam 3 in 1 magic 14,5cm maniamall

10.00 lei

+
Racleta spalat geam 3 in 1 Magic 14,5cm ManiaMall
Racleta spalat geam 3 in 1 Magic 14,5cm ManiaMall

- LAM37480
Descriere: Racleta din cauciuc pentru sters geamuri, pe partea opusa racleta pentru indepartat gheata si burete pentru curatat urmele de insecte.
?

Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana ! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri ! 

Cod:CRD-LAM37480

Poti comanda online produsul Racleta spalat geam 3 in 1 Magic 14,5cm ManiaMall la pretul de 10lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Racleta spalat geam 3 in 1 magic 14,5cm maniamall , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Racleta spalat geam 3 in 1 magic 14,5cm maniamall poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 10.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Racleta spalat geam 3 in 1 magic 14,5cm maniamall prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 10.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 10.00 lei cat costa produsul cu codul CRD-LAM37480 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Racleta spalat geam 3 in 1 magic 14,5cm maniamall se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CRD-LAM37480 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Racleta spalat geam 3 in 1 magic 14,5cm maniamall , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Racleta spalat geam 3 in 1 magic 14,5cm maniamall a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Racleta spalat geam 3 in 1 magic 14,5cm maniamall

Comanda cu incredere