Brand: ManiaMall
APT-AG448

Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare albastru

21.00 lei

+
Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare Albastru
Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare Albastru

AG448 Racleta aplicare folie culoare Albastru

Caracteristicile produsului:

-racletă de plastic cu pâslă - foarte utila montarea foliei geam, inclusiv îndepărtarea bulelor de aer.
-Necesar pentru ambalaj de sticlă, măști, carbon și lipire folie. Pot fi utilizate în multe situații.
O margine este acoperit cu material moale - nu zgârie suprafața foliei!
-Dimensiuni: 125mm x 80mm
-Culoare: albastru

Producator:ManiaMallCod:APT-AG448

Poti comanda online produsul Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare Albastru la pretul de 21lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 21.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 21.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 21.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG448 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG448 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Racleta de plastic pentru aplicare folie culoare albastru

Comanda cu incredere