Brand: IsoTrade
MXY-296

Rack carcasa pentru hard disk hdd extern 2.5" sata - usb 3.0

49.00 lei

+
Rack Carcasa pentru Hard Disk HDD Extern 2.5" SATA - USB 3.0
Rack Carcasa pentru Hard Disk HDD Extern 2.5" SATA - USB 3.0

Carcasa externa HDD:
-acceptă cel mai recent standard de conectare USB 3.0.
-ușor de instalat și de utilizat.
-funcționează cu Drive Mass Storage Class - nu sunt necesare drivere suplimentare pentru Windows ME / XP / Vista și Linux (kernel 2.4 sau versiuni ulterioare).
-Plug & Play.
-compatibil cu Windows 98, ME, 2000, XP, 7, 8.

SPECIFICAȚII:
-USB: 3.0.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 12,6x7,5x1,2cm.
-lungime cablu: 45cm.
-Greutate: 140g.

Setul contine:
-carcasa din aluminiu.
-Cablu USB 3.0.
-husa din piele.
-șurubelniță.

Carcasa HDD de 2,5 inch SATA suportă cel mai recent standard de conectare USB 3.0 care garantează cele mai mari transferuri. Datorită USB 3.0 aveti posibilitatea de a transfera date de zece ori mai repede decât cu USB 2.0.

Este ușor de instalat și de utilizat. Funcționează cu o unitate de clasă de stocare în masă - nu sunt necesare drivere suplimentare pentru Windows ME / XP / Vista și Linux (kernel 2.4 sau versiuni ulterioare). Plug & Play. Proiectat pentru discuri cu o capacitate de până la 2 TB.

Compatibil cu Windows 98, ME, 2000, XP, 7, 8.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-296

Poti comanda online produsul Rack Carcasa pentru Hard Disk HDD Extern 2.5" SATA - USB 3.0 la pretul de 49lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Rack carcasa pentru hard disk hdd extern 2.5" sata - usb 3.0 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Rack carcasa pentru hard disk hdd extern 2.5" sata - usb 3.0 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 49.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Rack carcasa pentru hard disk hdd extern 2.5" sata - usb 3.0 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 49.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 49.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-296 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Rack carcasa pentru hard disk hdd extern 2.5" sata - usb 3.0 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-296 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Rack carcasa pentru hard disk hdd extern 2.5" sata - usb 3.0 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Rack carcasa pentru hard disk hdd extern 2.5" sata - usb 3.0 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Rack carcasa pentru hard disk hdd extern 2.5

Comanda cu incredere