Brand: Palmonix
MXY-4502

Puzzle matematic montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm

23.00 lei

+
Puzzle matematic Montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm
Puzzle matematic Montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm

Caracteristici:
-este destinat celor mici pentru a practica adunarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea.
-sarcina sa este de a exersa activitățile matematice simple.
-rola are dimensiuni compacte, astfel încât copilul să o poată lua oriunde.

SPECIFICAȚII:
-certificate: CE, EN71.
-vârstă: 3+.
-dimensiuni (lungime / lățime): 7.2x5.5 cm.
-greutate: 30g.

O rolă puzzle destinată copiilor care cunosc deja cifrele sau pentru cei care doresc să le învețe. Prin joc, copilul poate învăța operații matematice într-un mod simplu și distractiv. Sarcina sa este de a consolida activitățile matematice simple.

Opțiunile sunt:
-adunare.
-scădere.
-înmulțire.
-împărțire.

Producator:PalmonixCod:MXY22-4502

Poti comanda online produsul Puzzle matematic Montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm la pretul de 23lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Puzzle matematic montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Puzzle matematic montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 23.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Puzzle matematic montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 23.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 23.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4502 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Puzzle matematic montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4502 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Puzzle matematic montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Puzzle matematic montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Puzzle matematic montessori educativ pentru copii, dimensiuni 7.2x5.5 cm

Comanda cu incredere