Brand: IsoTrade
MXY-1383

Puzzle 3d pentru copii, model tip turnul eiffel, dimensiuni 47x23x20cm

22.00 lei

+
Puzzle 3D pentru copii, model tip Turnul Eiffel, dimensiuni 47x23x20cm
Puzzle 3D pentru copii, model tip Turnul Eiffel, dimensiuni 47x23x20cm

Puzzle 3D model tip Turnul Eiffel, dimensiuni 47x23x20,5cm

MODEL 3D PUZZLE - TOWER EIFFEL
-Descoperiți lumea fascinantă a construirii unei structuri tridimensionale.
-conectorii asigură o stabilitate excelentă a structurii tridimensionale după asamblare.
-suprafața elementelor individuale facilitează curățarea și nu se delaminează.
-timpul mediu necesar asamblarii: 100-120 de minute.

SPECIFICAȚII:

-timpul mediu necesar asamblarii: 100-120 minute.
-vârstă: 3+
-certificat CE, EN 71
-dimensiuni (înălțime / lățime / lungime): 47x23x20,5cm
-Greutate: 250g

Setul contine:

-set de elemente pentru asamblarea Turnului.
-instrucțiuni ilustrate.

Creați clădiri celebre și admirate. Descoperiți lumea fascinantă a construirii unei structuri tridimensionale! Elementele pliate formează o construcție coerentă - nu necesită lipici sau foarfece! Un set unic datorită căruia puteți crea un model impresionant al Turnului Eiffel.

Elementele modelului sunt proiectate astfel încât articulațiile să asigure o stabilitate perfectă a structurii tridimensionale după asamblare. Suprafața elementelor individuale facilitează curățarea și nu se delaminează.

Gândește-te la un cadou pentru copilul tău acum. Timpul mediu necesar pentru asamblare: 100-120 de minute.

Producator:IsoTradeCod:MXY6-1383

Poti comanda online produsul Puzzle 3D pentru copii, model tip Turnul Eiffel, dimensiuni 47x23x20cm la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Puzzle 3d pentru copii, model tip turnul eiffel, dimensiuni 47x23x20cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Puzzle 3d pentru copii, model tip turnul eiffel, dimensiuni 47x23x20cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Puzzle 3d pentru copii, model tip turnul eiffel, dimensiuni 47x23x20cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1383 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Puzzle 3d pentru copii, model tip turnul eiffel, dimensiuni 47x23x20cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1383 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Puzzle 3d pentru copii, model tip turnul eiffel, dimensiuni 47x23x20cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Puzzle 3d pentru copii, model tip turnul eiffel, dimensiuni 47x23x20cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Puzzle 3d pentru copii, model tip turnul eiffel, dimensiuni 47x23x20cm

Comanda cu incredere