Brand: Malatec
MXY-6432

Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 38mp, 5 filtre, telecomanda, eficienta 320 mc/h, putere 80w

642.00 lei

+
Purificator Filtrare Aer cu Functie de Ionizare si Afisaj LCD pentru Camera 38mp, 5 Filtre, Telecomanda, Eficienta 320 mc/h, Putere 80W
Purificator Filtrare Aer cu Functie de Ionizare si Afisaj LCD pentru Camera 38mp, 5 Filtre, Telecomanda, Eficienta 320 mc/h, Putere 80W

SPECIFICAȚII:
-culoare: alb-negru.
-material: ABS plastic.
-zonă de utilizare: 22-38 mA².
-eficiența curățării aerului: CADR (PM 2,5) 320 mA³ / h; CADR (formaldehidă) 80 mA³ / oră.
-putere: 80W.
-ionizator: 20mln / cm3.
-sursa de alimentare: rețea 220-240V.
-viteza: 3 nivele.
-zgomot: 18-55dB.
-lungime cablu: 155cm.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 19/35 / 65.5 cm.
-greutate set: 8,3 kg.
-greutate cu ambalaj: 12.35 kg.

Setul include:
-purificator.
-filtru simplu.
-filtru dublu: catalitic + de îndepărtare formaldehida.
-filtru dublu: antimicrobian + HEPA.
-telecomanda.

Calitatea aerului pe care îl respirăm este extrem de importantă. Purificatorul de aer este un dispozitiv extrem de practic care oferă aer curat și o serie de beneficii pentru sănătate.

Purificatorul are 5 filtre de înaltă calitate, care simplifică procesul și mărește eficiența dispozitivului. Filtrul de aluminiu îndepărtează praful și resturile. Filtrul catalitic rece elimină gazele nocive eliberate de placaj, mobilier, tapet, covoare, perdele și lenjerie de pat. Filtrul de formaldehidă îl adsorbțează și îl descompune. Filtrul antibacterian permite uciderea eficientă a bacteriilor în aer. Filtrul HEPA captează excelent praful, bacteriile, virușii, ciupercile și diverse alergene. Timpul de înlocuire a filtrului este de la 6 luni la 2 ani.

Dispozitivul este echipat cu un ionizator. Eliberarea anionilor cu încărcare negativă garantează o eficiență mai mare. Sterilizarea lămpii ultraviolete va ajuta la eliminarea mirosului neplăcut de mucegai sau fum.

Sistemul inteligent de senzori de miros ajustează automat viteza ventilatorului la calitatea aerului.

Purificatorul are, de asemenea, o funcție utilă de "somn", în timpul căreia funcționează în liniște, la viteză mică și nu va deranja somnul.

Aspectul modern, interesant și elegant este adaugat la calitățile sale estetice.

Un panou color mare, clar, cu afișaj digital și reglare ușoară a setărilor (inclusiv viteza, timpul de funcționare) și o telecomandă garantează confortul de utilizare.

Produsul este destinat în special persoanelor care suferă de alergii. Ideal pentru utilizarea în încăperi unde sunt prezenți copii mici, femei gravide sau persoane cu imunitate redusă.

Un purificator de aer cu consum redus de energie este ideal, de exemplu, în apartamente, birouri, grădinițe, spitale, intervenții chirurgicale și alte instituții publice. Dispozitivul va elimina toate impuritățile, va îmbunătăți cu siguranță calitatea aerului și, de asemenea, va contribui la reducerea apariției bolilor și va avea un impact pozitiv asupra calității vieții și sănătății.

Producator:MalatecCod:MXY15-6432

Poti comanda online produsul Purificator Filtrare Aer cu Functie de Ionizare si Afisaj LCD pentru Camera 38mp, 5 Filtre, Telecomanda, Eficienta 320 mc/h, Putere 80W la pretul de 642lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 38mp, 5 filtre, telecomanda, eficienta 320 mc/h, putere 80w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 38mp, 5 filtre, telecomanda, eficienta 320 mc/h, putere 80w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 642.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 38mp, 5 filtre, telecomanda, eficienta 320 mc/h, putere 80w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 642.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 642.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6432 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 38mp, 5 filtre, telecomanda, eficienta 320 mc/h, putere 80w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6432 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 38mp, 5 filtre, telecomanda, eficienta 320 mc/h, putere 80w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 38mp, 5 filtre, telecomanda, eficienta 320 mc/h, putere 80w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 38mp, 5 filtre, telecomanda, eficienta 320 mc/h, putere 80w

Comanda cu incredere