Brand: Malatec
MXY-6431

Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 18mp, 4 filtre, telecomanda, eficienta 200 mc/h, putere 40w

414.00 lei

+
Purificator Filtrare Aer cu Functie de Ionizare si Afisaj LCD pentru Camera 18mp, 4 Filtre, Telecomanda, Eficienta 200 mc/h, Putere 40W
Purificator Filtrare Aer cu Functie de Ionizare si Afisaj LCD pentru Camera 18mp, 4 Filtre, Telecomanda, Eficienta 200 mc/h, Putere 40W

SPECIFICAȚII:
-culoare: alb-negru.
-material: ABS plastic.
-zonă de utilizare: 18 mA².
-eficiența curățării aerului: 200 mA³ / oră.
-putere: 40W.
-sursa de alimentare: rețea 220-240V.
-alimentare telecomandă: 2 baterii AAA (nu sunt incluse).
-viteza: 3 nivele.
-zgomot: 18-55dB.
-lungime cablu: 155cm.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 8/33 / 51cm.
-greutate set: 5,15 kg.
-greutate cu ambalaj: 6,2 kg.

Setul include:
-purificator.
-filtru dublu: catalitic + carbon.
-filtru dublu: antimicrobian + HEPA.
-telecomanda

Calitatea aerului pe care îl respirăm este extrem de importantă. Purificatorul de aer este un dispozitiv extrem de practic care oferă aer curat și o serie de beneficii pentru sănătate.

Purificatorul are 4 filtre de înaltă calitate, care simplifică procesul și mărește eficiența dispozitivului. Filtrul catalitic rece elimină gazele nocive eliberate de placaj, mobilier, tapet, covoare, perdele și lenjerie de pat. Filtrul de carbon este caracterizat printr-o bună absorbție și colectare a prafului. Filtrul antimicrobian permite distrugerea eficientă a bacteriilor în aer. Filtrul HEPA captează excelent praful, bacteriile, virușii, ciupercile și diversi alergeni. Durata de viață a filtrelor este mare și variază de la câteva luni până la câțiva ani.

Dispozitivul este echipat cu un ionizator. Eliberarea anionilor cu încărcare negativă garantează o eficiență mai mare. Sterilizarea lămpii ultraviolete va ajuta la eliminarea mirosului neplăcut de mucegai sau fum.

Sistemul inteligent de senzori de miros ajustează automat viteza ventilatorului la calitatea aerului și, după 1 până la 12 ore, oprește aparatul.

Purificatorul are, de asemenea, o funcție utilă de "somn", în timpul căreia funcționează în liniște, la viteză mică și nu va deranja somnul.

Aspectul modern, interesant și elegant este adaugat la calitățile sale estetice.

Un panou color mare, clar, cu afișaj digital și reglare ușoară a setărilor (inclusiv viteza, timpul de funcționare) și o telecomandă garantează confortul de utilizare.

Produsul este destinat în special persoanelor care suferă de alergii. Ideal pentru utilizarea în încăperi unde sunt prezenți copii mici, femei gravide sau persoane cu imunitate redusă.

Un purificator de aer cu consum redus de energie este ideal, de exemplu, în apartamente, birouri, grădinițe, spitale, intervenții chirurgicale și alte instituții publice. Dispozitivul va elimina toate impuritățile, va îmbunătăți cu siguranță calitatea aerului și, de asemenea, va contribui la reducerea apariției bolilor și va avea un impact pozitiv asupra calității vieții și sănătății.

Producator:MalatecCod:MXY15-6431

Poti comanda online produsul Purificator Filtrare Aer cu Functie de Ionizare si Afisaj LCD pentru Camera 18mp, 4 Filtre, Telecomanda, Eficienta 200 mc/h, Putere 40W la pretul de 414lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 18mp, 4 filtre, telecomanda, eficienta 200 mc/h, putere 40w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 18mp, 4 filtre, telecomanda, eficienta 200 mc/h, putere 40w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 414.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 18mp, 4 filtre, telecomanda, eficienta 200 mc/h, putere 40w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 414.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 414.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6431 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 18mp, 4 filtre, telecomanda, eficienta 200 mc/h, putere 40w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6431 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 18mp, 4 filtre, telecomanda, eficienta 200 mc/h, putere 40w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 18mp, 4 filtre, telecomanda, eficienta 200 mc/h, putere 40w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Purificator filtrare aer cu functie de ionizare si afisaj lcd pentru camera 18mp, 4 filtre, telecomanda, eficienta 200 mc/h, putere 40w

Comanda cu incredere