Brand: Malatec
MXY-6434

Purificator filtrare aer auto pentru masina cu functie de ionizare, filtru hepa, eficienta 8 mc/h

158.00 lei

+
Purificator Filtrare Aer Auto pentru Masina cu Functie de Ionizare, Filtru HEPA, Eficienta 8 mc/h
Purificator Filtrare Aer Auto pentru Masina cu Functie de Ionizare, Filtru HEPA, Eficienta 8 mc/h

SPECIFICATII:
-culoare: alb.
-material: plastic.
-tensiune: DC 10-15V; 300-500m.
-ionizator: 5 mln / cm3.
-eficienta: 8 m3 / h.
-sursa de alimentare: încărcătorul auto (inclus).
-dimensiuni: 7.3 / 16 cm.
-greutate set: 213 g.
-greutate cu ambalaj: 550 g.

Setul include:
-purificator.
-filtru.
-încărcător auto.

Calitatea aerului pe care îl respirăm este extrem de importantă. Purificatorul de aer este un dispozitiv extrem de practic care oferă aer curat si o serie de beneficii pentru sănătate.

Purificatorul are un filtru HEPA de înaltă calitate, care îmbunătățește procesul de dezinfectare și mărește eficiența dispozitivului. Filtrul absoarbe perfect praful. Îndepărtează gazele nocive, fumul, smogul și gazele de evacuare. Efectiv distruge bacteriile, reține excelent virușii, ciupercile și diversi alergeni. De asemenea, este caracterizat printr-o eficiență ridicată și asigură o curățare eficientă pentru o lungă perioadă de timp. Durata de viață a filtrului este ridicată, deoarece poate fi ușor îndepărtat și spălată cu apă.

Dispozitivul a fost echipat cu un ionizator care eliberează anionii încărcați negativ, ceea ce asigură o performanță mai bună.

Produsul este universal și se potrivește tuturor autoturismelor care au un suport pentru pahare / pentru băuturi și o priză pentru brichetă. Alimentarea convenabilă prin intermediul unui încărcător auto are un efect pozitiv asupra confortului utilizării.

Datorită greutății si dimensiunii reduse și a cablului detașabil, purificatorul poate fi depozitat și transportat fără probleme.

Purificatorul este fabricat din plastic, care oferă rezistenta și durata de utilizare. Culoarea alb și aspectul modern, atractiv și elegant al dispozitivului se adaugă la calitățile sale estetice. Panoul de control este extrem de ușor de utilizat, deci va fi potrivit chiar și pentru persoanele în vârstă.

Produsul este destinat în special persoanelor care suferă de alergii sau care petrec mult timp pe drum, de exemplu reprezentanți, șoferi profesioniști. De asemenea, recomandat pentru copiii mici, femeile însărcinate sau persoanele cu imunitate redusă.

Purificatorul de aer 2in1 poate fi utilizat pe tot parcursul anului. Perfect pentru munca de zi cu zi, excursii de weekend sau vacanțe. Aerul proaspăt va îmbunătăți și crește confortul in timpul sofatului. Aceasta va contribui la reducerea frecvenței bolilor și va avea un impact pozitiv asupra calității vieții și sănătății.

Producator:MalatecCod:MXY15-6434

Poti comanda online produsul Purificator Filtrare Aer Auto pentru Masina cu Functie de Ionizare, Filtru HEPA, Eficienta 8 mc/h la pretul de 158lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Purificator filtrare aer auto pentru masina cu functie de ionizare, filtru hepa, eficienta 8 mc/h , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Purificator filtrare aer auto pentru masina cu functie de ionizare, filtru hepa, eficienta 8 mc/h poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 158.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Purificator filtrare aer auto pentru masina cu functie de ionizare, filtru hepa, eficienta 8 mc/h prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 158.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 158.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6434 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Purificator filtrare aer auto pentru masina cu functie de ionizare, filtru hepa, eficienta 8 mc/h se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6434 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Purificator filtrare aer auto pentru masina cu functie de ionizare, filtru hepa, eficienta 8 mc/h , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Purificator filtrare aer auto pentru masina cu functie de ionizare, filtru hepa, eficienta 8 mc/h a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Purificator filtrare aer auto pentru masina cu functie de ionizare, filtru hepa, eficienta 8 mc/h

Comanda cu incredere