Brand: Palmonix
GTL-R22J1

Proiector laser led tip star shower 3d metal interior/exterior, efecte de lumini pentru craciun multicolor

107.00 lei

+
Proiector Laser LED Tip Star Shower 3D Metal Interior/Exterior, Efecte de Lumini pentru Craciun Multicolor
Proiector Laser LED Tip Star Shower 3D Metal Interior/Exterior, Efecte de Lumini pentru Craciun Multicolor

Proiector laser cu iluminare tematica de Crăciun. Afișează diferite elemente pe tema Crăciunului în 4 culori: roșu, albastru, verde, alb, pe clădiri, garduri și copaci.

Laser de casa, curte sau grădină impermeabil pentru uz exterior și interior. Carcasă rezistentă, galvanizată, rezistentă la apă și praf. Grad de protecție pentru dispozitiv IP65.

Specificatii:
- Material: metal galvanizat.
- Alimentare: lungimea cablului de alimentare este de aprox: 4,85m.
- Grad de protecție IP65.
- Putere maxima: 12W.
- Tensiune: 230 V.
- Unghi reglabil.
- Timp de lucru: pana la 6h; 30min pauza.
- Culori laser: verde, alb, rosu, albastru.
- Temp. lucru: -20 A° C până la 40 A° C.
- Suprafață max. de acoperire laser: 20m x 20m..
- Greutate: 420g.
- Dimensiuni proiector: 10x10cm; înălțime trepied: 13cm.

Setul include:
-Proiector laser.
-Suport / trepied.
-Suruburi pentru asamblare.

Notă: În funcție de temperatură, puterea proiectorului poate ajunge la punctul maxim in timp de până la 10 minute.

Producator:PalmonixCod:GTL11-R22J1

Poti comanda online produsul Proiector Laser LED Tip Star Shower 3D Metal Interior/Exterior, Efecte de Lumini pentru Craciun Multicolor la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Proiector laser led tip star shower 3d metal interior/exterior, efecte de lumini pentru craciun multicolor , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Proiector laser led tip star shower 3d metal interior/exterior, efecte de lumini pentru craciun multicolor poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Proiector laser led tip star shower 3d metal interior/exterior, efecte de lumini pentru craciun multicolor prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-R22J1 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Proiector laser led tip star shower 3d metal interior/exterior, efecte de lumini pentru craciun multicolor se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-R22J1 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Proiector laser led tip star shower 3d metal interior/exterior, efecte de lumini pentru craciun multicolor , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Proiector laser led tip star shower 3d metal interior/exterior, efecte de lumini pentru craciun multicolor a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Proiector laser led tip star shower 3d metal interior/exterior, efecte de lumini pentru craciun multicolor

Comanda cu incredere