Brand: Palmonix
ZLT-STAR-SHOWER

Proiector laser led tip star shower 3d interior/exterior, efecte de lumini miscatoare si telecomanda

157.00 lei

+
Proiector Laser LED Tip Star Shower 3D Interior/Exterior, Efecte de Lumini Miscatoare si Telecomanda

Proiector Laser LED Tip Star Shower 3D Interior/Exterior, Efecte de Lumini Miscatoare si TelecomandaProiectorul laser iluminează perfect grădina sau casa și oferă un aspect unic. Gata cu cablurile si cu innodarea acestora. Plasati proiectorul in fata casei si indreptati fasciulul laser catre peretele pe care doriti sa proiectati laserul. Luminile laser in culoare rosu si verde vor creea un joc de lumini spectaculoase.
Produsul este proiectat pentru utilizare in exterior sursa de lumină sigilată ermetic, garantează fiabilitatea chiar și în zilele umede. Proiectorul este echipat cu o telecomandă care garantează posibilitatea de a gestiona metoda de iluminare de la o distanță de până la 15 m.Caracteristici:culoarea laserului: verde și roșuputerea laserului: verde 532nm <50mW / roșu 650nm <100mWputerea maximă a unui singur fascicul laser: <0,9mWlungimea cablului de alimentare: aproximativ 5mAlimentare: 230Vpeste 1000 de puncte în zona de 20x20mbaterie de la distanță: A23 (baterie inclusă)durata de viață a laserului: 7000hsiguranță: CEProducator:PalmonixCod:ZLT3-star-shower

Poti comanda online produsul Proiector Laser LED Tip Star Shower 3D Interior/Exterior, Efecte de Lumini Miscatoare si Telecomanda la pretul de 157lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Proiector laser led tip star shower 3d interior/exterior, efecte de lumini miscatoare si telecomanda , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Proiector laser led tip star shower 3d interior/exterior, efecte de lumini miscatoare si telecomanda poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 157.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Proiector laser led tip star shower 3d interior/exterior, efecte de lumini miscatoare si telecomanda prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 157.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 157.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-STAR-SHOWER nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Proiector laser led tip star shower 3d interior/exterior, efecte de lumini miscatoare si telecomanda se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-STAR-SHOWER atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Proiector laser led tip star shower 3d interior/exterior, efecte de lumini miscatoare si telecomanda , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Proiector laser led tip star shower 3d interior/exterior, efecte de lumini miscatoare si telecomanda a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Proiector laser led tip star shower 3d interior/exterior, efecte de lumini miscatoare si telecomanda

Comanda cu incredere