Brand: GTL
GTL-R22G

Proiector laser led tip star shower 3d ambiental interior/exterior cu 8 efecte de lumini miscatoare si telecomanda

150.00 lei

+
Proiector Laser LED Tip Star Shower 3D Ambiental Interior/Exterior cu 8 Efecte de Lumini Miscatoare si Telecomanda

Proiector Laser LED Tip Star Shower 3D Ambiental Interior/Exterior cu 8 Efecte de Lumini Miscatoare si TelecomandaStar Shower este o inovaţie pe plan mondial în domeniul decoraţiilor de iluminat. Acest sistem de lumină laser genial cu potop de stele, într-o secundă vă poate crea o fabuloasă imagine de basm dumneavoastră şi copiilor, fie în interiorul fie în exteriorul casei. Star Shower este o inovaţie pe plan mondial în domeniul decoraţiilor de iluminat Ideal pentru Sărbătorile de Crăciun, An Nou, reuniuni de familie, petreceri, aniversări, dar şi cu ocazia specială a diferitelor evenimente de peste an.De ce este special acest proiector Star Shower ?

Ei bine, achizitionand acest laser Star Shower, cu siguranta sarbatorile vor avea mult mai multa "culoare" de acum inainte. Reprezentand un ornament pentru casa, Star Shower poate fii fixat atat in interiorul casei cat si in exteriorul acesteia, pentru a oferi momenten magice familiei dumneavoastra.

Mod de utilizare:

Datorita suportului in
forma de tepusa, acest proiector Star Shower se poate fixa foarte
usor oriunde in zapada sau in pamant, pentru a proiecta cu succes o
multime de efecte si jocuri de lumini. Functioneaza intre -20 si +40 grade.Laserul de gradina impermeabil in culorile rosu si verde, cu control la distanta de 230V, este un dispozitiv care poate fi utilizat in interior si exterior.

Zeci de raze laser puternice si vizibile, rosi - verzi, lumineaza copaci, plante si cladiri la o distanta foarte mare.

Carcasa robusta din metal zincat pentru rezistenta la apa si praf.Specificatii:

- Material: metal galvanizat

- Putere: Cablu de alimentare lung aprox. 4,85m

- putere maxima: 30w

- Tensiune: 230 V

- grad ridicat de protectie IP65

- unghi reglabil

- 8 efecte de lumini

- Culoare laser: verde, rosu

- suprafata maxima de acoperire cu laser 20m x 20m = 400 mp

- Temperatura de lucru: de la -20 A° C la 40 A° C

- Telecomanda inclusaO privelişte magnifică atât în casă cât şi înafara casei!Caracteristica deosebită a sistemului, constă în faptul că trebuie doar să conectaţi alimentatorul la reţeaua electrică, şi casa dumneavoastră poate străluci ca niciodată înainte, mai mult, şi vecinilor li se va tăia respiraţia! Este vorba de o singură lampă, dar odată aprins Star Shower, dă o lumină cu mii de efecte. Cu ajutorul unui suport prelungitor, puteţi fixa confortabil Star Shower în zăpadă sau în pământ. Indiferent cât de aproape sau departe fixaţi Star Shower, întotdeauna stelele sunt vizibile în mod clar, nu contează cât înalt, scund, sau lat e obiectul pe care îl luminaţi. Star Shower se poate instala oriunde!Cele mai frumoase efecte de lumină din lume, vă economiseşte sute de lei!Încă de la cumpărare Star Shower vă salvează o mulţime de bani. Folosind Star Shower, economisiţi bani încă de la cumpărare, şi economisiţi mult mai mult la factura de curent electric! În plus economisiţi timp preţios, deoarece montarea şi punerea în funcţiune este deosebit de simplă, uşoară şi rapidă! Star Shower este deosebit robust, deoarece dispune de un înveliş din plastic deosebit rezistent la intemperii. Este rezistent la lovituri, soare, ploaie sau zăpadă, şi ce este extraordinar, că nu necesită de nici un fel de întreţinere.

Dacă doriţi un decor cu adevărat unic, Star Shower este indispensabil! Mii de lumini cu efect holografic 3D, în timp record.
Poti comanda online produsul Proiector Laser LED Tip Star Shower 3D Ambiental Interior/Exterior cu 8 Efecte de Lumini Miscatoare si Telecomanda la pretul de 150lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Proiector laser led tip star shower 3d ambiental interior/exterior cu 8 efecte de lumini miscatoare si telecomanda , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Proiector laser led tip star shower 3d ambiental interior/exterior cu 8 efecte de lumini miscatoare si telecomanda poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 150.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Proiector laser led tip star shower 3d ambiental interior/exterior cu 8 efecte de lumini miscatoare si telecomanda prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 150.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 150.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-R22G nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Proiector laser led tip star shower 3d ambiental interior/exterior cu 8 efecte de lumini miscatoare si telecomanda se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-R22G atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Proiector laser led tip star shower 3d ambiental interior/exterior cu 8 efecte de lumini miscatoare si telecomanda , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Proiector laser led tip star shower 3d ambiental interior/exterior cu 8 efecte de lumini miscatoare si telecomanda a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Proiector laser led tip star shower 3d ambiental interior/exterior cu 8 efecte de lumini miscatoare si telecomanda

Comanda cu incredere