Brand: Inny
TKG-488

Proiector 3d laser led cu jocuri de lumini, 2 culori si senzor de sunet, iluminare pe ritmul muzicii

65.00 lei

+
Proiector 3D Laser LED cu Jocuri de Lumini, 2 Culori si Senzor de Sunet, Iluminare pe Ritmul Muzicii
Proiector 3D Laser LED cu Jocuri de Lumini, 2 Culori si Senzor de Sunet, Iluminare pe Ritmul Muzicii

Proiector 3D LED laser. Proiectorul este echipat cu un senzor de sunet, iar culorile laserului sunt: verde + roșu.

Proiectorul are trei moduri de funcționare:
-Auto.
-Stroboscop.
-Sunet (proiectorul acționează dupa ritmul muzicii)

Potrivit pentru evenimente mai mici și medii. Efectul vizual complet se poate obține în camere întunecate. Utilizarea unui generator de fum poate crește impresia. Dispozitivul este caracterizat de dimensiuni mici și o putere mai mare decât cea a laserelor mai scumpe. Are două leduri: verde și roșu.

Aparatul este recomandat în special pentru:
-DJ
-echipe
-baruri
-pub-uri
-cluburi
-patinoare.
-evenimente in familie, etc.

Control încorporat al vitezei efectelor fasciculului laser și al sensibilității la microfon. Carcasa are un potențiometru care controlează modelele proiectate, precum și frecvența acestora. Fasciculele laser conțin între 50 și 500 de puncte, ceea ce garantează o zonă foarte luminată și un efect vizual corespunzător.

Setul conține:
-Proiector Led laser.
-Adaptor de alimentare AC.
-Trepied.

Specificații:
-reglarea vitezei efectelor.
-reglementarea sensibilității la sunete.
-funcția stroboscop
-LED-uri: 110 mW (650 nm) și 50 mW (532 nm)
-carcasa metalică cu răcire.
-Alimentare: 5 V / 1,5 A.

Producator:InnyCod:TKG2-488

Poti comanda online produsul Proiector 3D Laser LED cu Jocuri de Lumini, 2 Culori si Senzor de Sunet, Iluminare pe Ritmul Muzicii la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Proiector 3d laser led cu jocuri de lumini, 2 culori si senzor de sunet, iluminare pe ritmul muzicii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Proiector 3d laser led cu jocuri de lumini, 2 culori si senzor de sunet, iluminare pe ritmul muzicii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Proiector 3d laser led cu jocuri de lumini, 2 culori si senzor de sunet, iluminare pe ritmul muzicii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-488 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Proiector 3d laser led cu jocuri de lumini, 2 culori si senzor de sunet, iluminare pe ritmul muzicii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-488 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Proiector 3d laser led cu jocuri de lumini, 2 culori si senzor de sunet, iluminare pe ritmul muzicii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Proiector 3d laser led cu jocuri de lumini, 2 culori si senzor de sunet, iluminare pe ritmul muzicii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Proiector 3d laser led cu jocuri de lumini, 2 culori si senzor de sunet, iluminare pe ritmul muzicii

Comanda cu incredere