Brand: ATL
APT-PLS24B

Priza tripla auto pentru bricheta + soclu usb, culoare negru

29.00 lei

+
Priza tripla auto pentru bricheta + soclu USB, culoare Negru
Priza tripla auto pentru bricheta + soclu USB, culoare Negru

Priza tripla auto cu pentru bricheta + soclu USB, culoare Negru

Caracteristicile produsului

-Priza pentru bricheta este foarte utila în fiecare mașină.
-Un aspect foarte estetic.
-Puteti conecta trei dispozitive la el în același timp, de exemplu încărcător, laptop, cb radio, PDA și multe altele.
-În plus, portul USB încorporat vă permite să alimentați multe dispozitive utilizând sursa de alimentare USB 5V.
-Priza este foarte solida și are siguranță.
-Are Led care indică starea alimentării.
-Dimensiuni: 11,5 cm x 3 cm x 5 cm

Producator:ATLCod:APT10-PLS24B

Poti comanda online produsul Priza tripla auto pentru bricheta + soclu USB, culoare Negru la pretul de 29lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Priza tripla auto pentru bricheta + soclu usb, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Priza tripla auto pentru bricheta + soclu usb, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 29.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Priza tripla auto pentru bricheta + soclu usb, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 29.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 29.00 lei cat costa produsul cu codul APT-PLS24B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Priza tripla auto pentru bricheta + soclu usb, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-PLS24B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Priza tripla auto pentru bricheta + soclu usb, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Priza tripla auto pentru bricheta + soclu usb, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Priza tripla auto pentru bricheta + soclu usb, culoare negru

Comanda cu incredere