Brand: Blow
BLW-96-861

Priza dubla splitter pentru bricheta auto blow cu 2 prize

22.00 lei

+
Priza Dubla Splitter pentru Bricheta Auto Blow cu 2 Prize

Priza Dubla Splitter pentru Bricheta Auto Blow cu 2 Prize


Splitter pentru instalatii auto 12V si 24V. Conectorul se potrivește în prizele standard ale brichetelor cu un diametru de 21 mm. Splitter-ul are o protecție la scurtcircuit sub forma unei siguranțe de sticlă WTA înlocuitoare și a unei lumini de fundal albastru.


Caracteristici produs:
- de înaltă calitate
- sub forma indicatorului de tensiune lumina de fundal albastru
- posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive simultan
- instalații compatibile cu 12V și 24V auto
- foarte ușor de instalat un design compact și modern


Parametrii tehnici:
- tensiune: 12V / 24V
- curent maxim de ieșire: până la 10A (total)
- protecție: tub din sticlă de siguranță WTA Ø6 x 30 mm
- diametrul ștecherului: Ø20 mm
- Diametrul soclului: Ø21 mm
- dimensiuni: înălțime x lățime x adâncime: 100x60x32 mm
- ambalaj: blister cu pandantiv
- dimensiunile ambalajului, înălțimea x lățimea: 180x126 mmProducator:

BlowCod:

BLW6-96-861

Poti comanda online produsul Priza Dubla Splitter pentru Bricheta Auto Blow cu 2 Prize la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Priza dubla splitter pentru bricheta auto blow cu 2 prize , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Priza dubla splitter pentru bricheta auto blow cu 2 prize poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Priza dubla splitter pentru bricheta auto blow cu 2 prize prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-96-861 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Priza dubla splitter pentru bricheta auto blow cu 2 prize se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-96-861 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Priza dubla splitter pentru bricheta auto blow cu 2 prize , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Priza dubla splitter pentru bricheta auto blow cu 2 prize a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Priza dubla splitter pentru bricheta auto blow cu 2 prize

Comanda cu incredere