Brand: Inny
TKG-999

Priza cu afisaj lcd pentru masurare si monitorizare consum si tensiune curent energie electrica, 3600w

72.00 lei

+
Priza cu Afisaj LCD pentru Masurare si Monitorizare Consum si Tensiune Curent Energie Electrica, 3600W
Priza cu Afisaj LCD pentru Masurare si Monitorizare Consum si Tensiune Curent Energie Electrica, 3600W

Priza este proiectata pentru a măsura tensiunea, energia electrica a dispozitivului conectat la aceasta. Ea măsoară costul energiei consumate. Afișajul LCD mare asigură funcționarea ușoară și măsurătorile clare. Aparatul vă permite să verificați dispozitivele care funcționează neeconomic - datorită acestuia puteți sa va faceti un plan de economisire și puteți reduce cheltuielile cu energia electrică. Verificați cantitatea de energie utilizată de computer, televizor, mașină de spălat, încărcător smartphone, etc.

Caracteristici:
-Afisaj tensiune.
-Afișaj consum energie.
-Afișaj sarcina curent priza (puterea dispozitivului în wați)
-Afișaj și salvare a cantitatii de energie electrică consumată.
-Afișaj și salvare a timpului total de pornire și energie (după definirea ratei).
-Afișaj frecvența rețea de electricitate, factorul de putere.

Setul contine:
-Priza cu afisaj masurare.

Specificații:
-Alimentare: 230VAC 50 Hz.
-Temperatura de lucru de la -0 A° C la + 50 A° C
-Mentinere memorie: 2 baterii LR44 (nu sunt incluse).
-Încărcare maximă 3600W, 16A.
-Intervalul de măsurare a tensiunii: 200V - 276V.
-Precizie de măsurare a tensiunii A± 1%.
-Intervalul de măsurare curent 0.01A - 16A.
-Precizie măsurare curent A± 1% sau 0.01A.
-Interval măsurare frecvența 45Hz - 65Hz.
-Consum de energie

Poti comanda online produsul Priza cu Afisaj LCD pentru Masurare si Monitorizare Consum si Tensiune Curent Energie Electrica, 3600W la pretul de 72lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Priza cu afisaj lcd pentru masurare si monitorizare consum si tensiune curent energie electrica, 3600w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Priza cu afisaj lcd pentru masurare si monitorizare consum si tensiune curent energie electrica, 3600w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 72.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Priza cu afisaj lcd pentru masurare si monitorizare consum si tensiune curent energie electrica, 3600w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 72.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 72.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-999 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Priza cu afisaj lcd pentru masurare si monitorizare consum si tensiune curent energie electrica, 3600w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-999 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Priza cu afisaj lcd pentru masurare si monitorizare consum si tensiune curent energie electrica, 3600w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Priza cu afisaj lcd pentru masurare si monitorizare consum si tensiune curent energie electrica, 3600w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Priza cu afisaj lcd pentru masurare si monitorizare consum si tensiune curent energie electrica, 3600w

Comanda cu incredere