Brand: EcoToys
MSTR-J-888E GREY

Premergator rotobil pentru copii cu 3 trepte de reglare, centru de joaca si melodii

189.00 lei

+
Premergator Rotobil pentru Copii cu 3 Trepte de Reglare, Centru de Joaca si Melodii
Premergator Rotobil pentru Copii cu 3 Trepte de Reglare, Centru de Joaca si Melodii

Premergatorul este util atunci cand copilul invata sa faca primii pasi. Acesta ofera un mediu sigur pentru copil. Copilul se poate deplasa prin casa fara a se lovi sau a se rani. Premergatorul este dotat cu un centru muzical cu sunete care atrage atentia asigurandu-i ore intregi se distractie. Scaunul poate fi reglat in inaltime in 3 trepte si materialul textil din care este conceput sezutul este foarte usor lavabil. O jucărie sigură și funcțională pentru copilul tău. Premergatorul a fost echipat cu un scaun confortabil, care asigură o bună poziție a coloanei vertebrale.

- Pentru copii de la vârsta de 6 luni.
- Panou multimedia cu efecte luminoase.
- 4 roti din silicon
- culoare gri
- material ABS

DIMENSIUNI
- inaltime : 50/52/54 cm
- latime: 55 cm
- lungime 69 cm

Producator:EcoToysCod:MSTR6-J-888E GREY

Poti comanda online produsul Premergator Rotobil pentru Copii cu 3 Trepte de Reglare, Centru de Joaca si Melodii la pretul de 189lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Premergator rotobil pentru copii cu 3 trepte de reglare, centru de joaca si melodii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Premergator rotobil pentru copii cu 3 trepte de reglare, centru de joaca si melodii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 189.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Premergator rotobil pentru copii cu 3 trepte de reglare, centru de joaca si melodii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 189.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 189.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-J-888E GREY nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Premergator rotobil pentru copii cu 3 trepte de reglare, centru de joaca si melodii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-J-888E GREY atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Premergator rotobil pentru copii cu 3 trepte de reglare, centru de joaca si melodii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Premergator rotobil pentru copii cu 3 trepte de reglare, centru de joaca si melodii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Premergator rotobil pentru copii cu 3 trepte de reglare, centru de joaca si melodii

Comanda cu incredere