Brand: Automax
ATX-8998

Prelata husa auto exterioara pentru geamuri cu carlige de fixare, marime universala

82.00 lei

+
Prelata Husa Auto Exterioara pentru Geamuri cu Carlige de Fixare, Marime Universala
Prelata Husa Auto Exterioara pentru Geamuri cu Carlige de Fixare, Marime Universala

Prelata pentru geamuri auto cu carlige de fixare, nu absoarbe apa, nu ingheata pe masina si nu da semne de uzura in timp.

Protejeaza masina de :
-ploi (inclusiv ploi acide).
-zapada, gheata, praf.
-zgarieturi.
-soare.

Marime: 390 x 160 x 66cm
4 carlige pentru o fixare sigura.

Producator:AutoMaxCod:ATX2-8998

Poti comanda online produsul Prelata Husa Auto Exterioara pentru Geamuri cu Carlige de Fixare, Marime Universala la pretul de 82lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Prelata husa auto exterioara pentru geamuri cu carlige de fixare, marime universala , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Prelata husa auto exterioara pentru geamuri cu carlige de fixare, marime universala poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 82.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Prelata husa auto exterioara pentru geamuri cu carlige de fixare, marime universala prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 82.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 82.00 lei cat costa produsul cu codul ATX-8998 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Prelata husa auto exterioara pentru geamuri cu carlige de fixare, marime universala se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ATX-8998 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Prelata husa auto exterioara pentru geamuri cu carlige de fixare, marime universala , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Prelata husa auto exterioara pentru geamuri cu carlige de fixare, marime universala a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Prelata husa auto exterioara pentru geamuri cu carlige de fixare, marime universala

Comanda cu incredere