Brand:
CRD-KEG45190210

Prelata auto protectie soare si inghet solux - suv maniamall

216.00 lei

+
Prelata auto protectie soare si inghet Solux - SUV ManiaMall
Prelata auto protectie soare si inghet Solux - SUV ManiaMall

- KEG45190210 MARIMEA: SUV
Descriere: Husa de protectie soare si inghet pentru partea superioara a autoturismului Solux.
Husa auto de protectie anti soare pe timp de vara si anti inghet pe timp de iarna. In timpul verii protejeaza eficient interiorul masinii parcate, de supraincalzirea de la soare si de actiunea sa distructiva. Perfecta pentru zilele insorite si fierbinti. Masina parcata la soare cu husa Solux aplicata, va fi la fel de racoroasa ca si cand ar fi fost parcata la umbra. Husa protejeaza de asemenea geamurile si acoperisul masinii de rasinile copacilor, excrementele pasarilor, ploaie (husa este rezistenta la apa) si depunerile de praf. In timpul iernii protejeaza toate geamurile si oglinzile de depunerea ghetii si zapezii. Acopera manerele si incuietorile masinii protejandu-le de inghet. Nu se umezeste si nu ingheata.
Instructiuni de montare: Plasati husa pe masina curata si uscata. Cordoanele flexibile ale husei dotate cu carlige sigure, permit agatarea corespunzatoare de jante, marginea inferioara din mijlocul masinii si de marginea inferioara a barei de protectie spate (a se vedea imaginile de pe eticheta). In cazul jantelor din aliaj cu spite late, treceti cordonul cu carlig prin spatele spitei si fixati carligul de cordon mai sus.
Husa este confectionata din 100% PP.
Dimensiuni prelata: SUV
- Lungime: 300-330 cm
- Inaltime: 85 cm

Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana ! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri ! 

Cod:CRD-KEG45190210

Poti comanda online produsul Prelata auto protectie soare si inghet Solux - SUV ManiaMall la pretul de 216lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Prelata auto protectie soare si inghet solux - suv maniamall , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Prelata auto protectie soare si inghet solux - suv maniamall poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 216.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Prelata auto protectie soare si inghet solux - suv maniamall prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 216.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 216.00 lei cat costa produsul cu codul CRD-KEG45190210 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Prelata auto protectie soare si inghet solux - suv maniamall se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CRD-KEG45190210 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Prelata auto protectie soare si inghet solux - suv maniamall , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Prelata auto protectie soare si inghet solux - suv maniamall a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Prelata auto protectie soare si inghet solux - suv maniamall

Comanda cu incredere