Brand: ManiaMall
APT-AG463

Prastie pentru pescuit - proiectare momeala

9.00 lei

+
Prastie pentru pescuit - proiectare momeala
Prastie pentru pescuit - proiectare momeala

AG463 Prastie pentru pescuit - proiectare momeala

Prastie - ideala pentru pescuit și mai mult.

Caracteristicile produsului:

-Prastie deosebit de utila în cazul aruncarii de momeala pesti, la rezervorul de apă pe o distanță mare.
-Are un cauciuc puternic și durabil, care vă permit să lansati ca o rachetă de la o distanță de până la 470 de metri.
-Mânerul ergonomic este plasat perfect în mână - nu oboseste mana in timpul folositii prastiei, chiar și după mai multe folosiri.
-Înălțime totală - 155mm
-Înălțimea mânerului - 95mm
-Lățime: 70mm
-Culoare: negru-galben
-Ambalaj: Melamina

Producator:ManiaMallCod:APT-AG463

Poti comanda online produsul Prastie pentru pescuit - proiectare momeala la pretul de 9lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Prastie pentru pescuit - proiectare momeala , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Prastie pentru pescuit - proiectare momeala poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 9.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Prastie pentru pescuit - proiectare momeala prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 9.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 9.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG463 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Prastie pentru pescuit - proiectare momeala se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG463 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Prastie pentru pescuit - proiectare momeala , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Prastie pentru pescuit - proiectare momeala a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Prastie pentru pescuit - proiectare momeala

Comanda cu incredere