Brand: ManiaMall
APT-BQ31A

Portofel elegant unisex pentru carduri sau documente cu 6 compartimente si carcasa solida

12.00 lei

+
Portofel Elegant Unisex pentru Carduri sau Documente cu 6 Compartimente si Carcasa Solida

Portofel Elegant Unisex pentru Carduri sau Documente cu 6 Compartimente si Carcasa Solida


Caracteristicile produsului:


-Portofel - husă pentru documente și cărți, foarte elegant, potrivit pentru bărbați și femei.
-Foarte durabil, rezistent la apa - protejează perfect cardurile împotriva scanării neautorizate.
-Funcțional - interior tip evantai cu 6 compartimente pentru carduri și cărți de vizită.
-Incorporat buton pentru deschidere și închidere ușoară.
-Dimensiunile portofel: lungime: 11 cm, inaltime 7,2 cm, grosime de 2 cm
-Material: PVC rezistent
-Culoare: Negru


Producator:ManiaMallCod:APT-BQ31A

Poti comanda online produsul Portofel Elegant Unisex pentru Carduri sau Documente cu 6 Compartimente si Carcasa Solida la pretul de 12lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Portofel elegant unisex pentru carduri sau documente cu 6 compartimente si carcasa solida , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Portofel elegant unisex pentru carduri sau documente cu 6 compartimente si carcasa solida poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 12.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Portofel elegant unisex pentru carduri sau documente cu 6 compartimente si carcasa solida prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 12.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 12.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ31A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Portofel elegant unisex pentru carduri sau documente cu 6 compartimente si carcasa solida se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ31A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Portofel elegant unisex pentru carduri sau documente cu 6 compartimente si carcasa solida , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Portofel elegant unisex pentru carduri sau documente cu 6 compartimente si carcasa solida a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Portofel elegant unisex pentru carduri sau documente cu 6 compartimente si carcasa solida

Comanda cu incredere