Brand: ATL
APT-BQ31B

Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare argintiu

22.00 lei

+
Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare Argintiu
Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare Argintiu

Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare Argintiu

Caracteristicile produsului:

-Portofel - husă pentru documente și cărți, foarte elegant, potrivit pentru bărbați și femei.
-Foarte durabil, rezistent la apa, fabricat din aluminiu - protejează perfect cardurile împotriva scanării neautorizate.
-Funcțional - interior tip evantai cu 6 compartimente pentru carduri și cărți de vizită.
-Incorporat buton pentru deschidere și închidere ușoară.
-Dimensiunile portofel: lungime: 11 cm, inaltime 7,2 cm, grosime de 2 cm
-Material: Aluminiu
-Culoare: Argintiu

Producator:ATLCod:APT10-BQ31B

Poti comanda online produsul Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare Argintiu la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare argintiu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare argintiu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare argintiu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ31B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare argintiu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ31B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare argintiu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare argintiu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Portofel elegant pentru carduri sau documente - carcasa din aluminiu, culoare argintiu

Comanda cu incredere