Brand: Palmonix
APT-AG135B

Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei

39.00 lei

+
Pompa Manuala Multifunctionala 3-in-1 de Transfer Lichide, Combustibil, Ulei
Pompa Manuala Multifunctionala 3-in-1 de Transfer Lichide, Combustibil, Ulei

Noua pompă multifuncțională 3 în 1 pentru transfer combustibil, ulei, a apei și a altor lichide! Ideal pentru autoturisme, tractoare, bărci și ori de câte ori trebuie să transferati rapid dintr-un rezervor în altul. De asemenea, vă permite să pompați rapid și în siguranță aerul in jucării gonflabile, saltele și piscine!

Caracteristici:
-Pompa este extrem de utilă, datorită dimensiunilor sale compacte, aceasta poate fi depozitată cu ușurință.
-Datorită acestui fapt, putem transfera cu ușurință combustibilul din rezervor sau pompa de ulei.
-De asemenea, facilitează umflarea rapidă a jucăriilor gonflabile, piscine sau saltele.
-Foarte usor de folosit! Pur și simplu introduceti un capăt al pompei în lichid si furtunul de evacuare în recipient și începeți să pompați!
-Eficiență foarte ridicată - recipientul de 20 litri se poate umple in 5 minute!

Specificații:
-Material: cauciuc și plastic.
-Furtun lichid (x2): 130 cm.
-Diametru furtun de lichid: 15 mm.
-Furtun pentru ulei: 125 cm.
-Furtun de aer: 40 cm.
-Diametrul canalului de aer: 14 mm.
-Un set de capete de pompare.
-Conector furtun ulei.
-Flanșă furtun lichid.
-Culoare: negru a€“ roșu.

Producator:PalmonixCod:APT16-AG135B

Poti comanda online produsul Pompa Manuala Multifunctionala 3-in-1 de Transfer Lichide, Combustibil, Ulei la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG135B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG135B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei

Comanda cu incredere