Brand: Automax
ATX-7106

Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei sau umflat

52.00 lei

Pompa Manuala Multifunctionala 3-in-1 de Transfer Lichide, Combustibil, Ulei sau Umflat
Pompa Manuala Multifunctionala 3-in-1 de Transfer Lichide, Combustibil, Ulei sau Umflat

O pompa multifunctionala cu ajutorul caruia se poate umfla cu aer sau se pot transfera toate tipurile de lichid. Inălțimea totală a pompei: 40 cm

-Transfera combustibilul dintr-o canistra in alta fara a varsa pe jos;
-Transfera combustibil de la masina la vehiculele pentru gradinarit;
-Sistem dublu de transfer permite un transfer mai usor de apa si antigel in radiator;
-Usureaza schimbul de ulei la masina.

Kit-ul include :
-2 furtunuri de 130cm fiecare
-2 conectori pentru furtunuri
-1 furtun cu valva pentru umfla camere de biciclete mingi etc
-1 tub subtire

Producator:AutoMaxCod:ATX2-7106

Poti comanda online produsul Pompa Manuala Multifunctionala 3-in-1 de Transfer Lichide, Combustibil, Ulei sau Umflat la pretul de 52lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei sau umflat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei sau umflat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 52.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei sau umflat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 52.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 52.00 lei cat costa produsul cu codul ATX-7106 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei sau umflat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ATX-7106 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei sau umflat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei sau umflat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pompa manuala multifunctionala 3-in-1 de transfer lichide, combustibil, ulei sau umflat

Comanda cu incredere