Brand: Palmonix
TKG-376

Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12l / min 12 v

60.00 lei

Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12L / min 12 V

Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12L / min 12 VPompa este utilizată pentru transferul lichidelor ușoare, cum ar fi motorina, grăsimile lichide și apa. Motorul pompei este răcit de lichidul pompat.Aplicație:
-camioane, tractoare, nave, generatoare de putere și alte mijloace de transport care utilizează motorină la umplerea sau golirea rezervoarelor și bărci, piscine locale, fântâni, iazuri, iazuri, etc ..Etanșările mecanice ale pompei vă permit să lucrați la temperaturi scăzute.Specificații:
-alimentare: 12V.
-debit - real 12 l / min.
-înălțime max. aspirație ~ 1,5 m.
-înălțime max. ridicare ~ 2,5 m.
-diametrul pompei - 38mm.
-lungimea pompei - 106mm.
-diametrul conectorului pentru furtun - 16mm.
-material: oțel inoxidabil.
-lungime cablu alimentare ~ 3m.
-comutator ON / OFF.

Producator:PalmonixCod:TKG10-376

Poti comanda online produsul Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12L / min 12 V la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12l / min 12 v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12l / min 12 v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12l / min 12 v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-376 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12l / min 12 v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-376 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12l / min 12 v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12l / min 12 v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pompa electrica pentru transfer combustibil sau ulei, 12l / min 12 v

Comanda cu incredere