Brand:
CEL-I-MXY-7976

Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5l / min

35.00 lei

+
Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5L / min


Poti comanda online produsul Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5L / min la pretul de 35lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5l / min , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5l / min poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 35.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5l / min prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 35.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 35.00 lei cat costa produsul cu codul CEL-I-MXY-7976 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5l / min se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CEL-I-MXY-7976 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5l / min , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5l / min a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pompa cu furtun pentru evacuare apa din acvarii sau alte recipiente eficienta 5l / min

Comanda cu incredere