Brand: Adler
ADL-AD 6503

Plita electrica adler cu 1 arzator si control temperatura, putere 1500w

75.00 lei

+
Plita Electrica Adler cu 1 Arzator si Control Temperatura, Putere 1500W
Plita Electrica Adler cu 1 Arzator si Control Temperatura, Putere 1500W

Plita electrica cu un arzător este un echipament de mini-bucătărie. Poate fi folosit pentru a reîncălzi sau prepara mâncăruri care nu necesită utilizarea simultană a două vase. Plita electrica AD 6503 poate fi considerată ca o opțiune în caz de urgență, pentru durata de indisponibilitate a aragazului principal. Poate deveni, de asemenea, un aragaz permanent de vacanță, amenajări interioare, bucătărie mică, cameră de închiriat sau o altă cameră. Plita permite reglarea temperaturii.

Specificatii tehnice:
-Puterea: 1500.
-Dimensiunea plăcii de încălzire 180 mm.
-Control temperatura.
-Produs robust.

Producator:AdlerCod:ADL12-AD 6503

Poti comanda online produsul Plita Electrica Adler cu 1 Arzator si Control Temperatura, Putere 1500W la pretul de 75lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Plita electrica adler cu 1 arzator si control temperatura, putere 1500w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Plita electrica adler cu 1 arzator si control temperatura, putere 1500w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 75.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Plita electrica adler cu 1 arzator si control temperatura, putere 1500w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 75.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 75.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 6503 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Plita electrica adler cu 1 arzator si control temperatura, putere 1500w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 6503 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Plita electrica adler cu 1 arzator si control temperatura, putere 1500w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Plita electrica adler cu 1 arzator si control temperatura, putere 1500w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Plita electrica adler cu 1 arzator si control temperatura, putere 1500w

Comanda cu incredere