Brand: ATL
APT-AG473

Plasturi din silicon pentru incaltaminte, anti bataturi sau leziuni

19.00 lei

+
Plasturi din Silicon pentru Incaltaminte, Anti Bataturi sau Leziuni

Plasturi din Silicon pentru Incaltaminte, Anti Bataturi sau LeziuniCaracteristicile produsului:Produsul este nou, de înaltă calitate.
Penele de silicon cu o acoperire, sunt un confort neprețuit pentru purtarea încălțămintei pe tot parcursul zilei.
Acestea reduc durerea și împiedică frecarea excesivă a oaselor proeminente în încălțăminte.
Aplicarea anatomică adecvată a scuturilor protejează împotriva impacturilor și rănilor laterale, izolează zona dureroasă și ajută la vindecarea pielii.
Făcut din silicon moale non-alergic, ținând perfect piciorul. Ele restabilesc poziția corectă a degetelor, reducând, în același timp, frecarea și presiunea dureroasă.
Un gel moale și confortabil acoperă degetele care se suprapun și le protejează de impacturile laterale și de diferitele tipuri de micro-leziuni.
Dimensiune: universal
Cantitate: 2 bucățiProducator:ATLCod:APT11-AG473

Poti comanda online produsul Plasturi din Silicon pentru Incaltaminte, Anti Bataturi sau Leziuni la pretul de 19lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Plasturi din silicon pentru incaltaminte, anti bataturi sau leziuni , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Plasturi din silicon pentru incaltaminte, anti bataturi sau leziuni poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 19.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Plasturi din silicon pentru incaltaminte, anti bataturi sau leziuni prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 19.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 19.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG473 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Plasturi din silicon pentru incaltaminte, anti bataturi sau leziuni se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG473 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Plasturi din silicon pentru incaltaminte, anti bataturi sau leziuni , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Plasturi din silicon pentru incaltaminte, anti bataturi sau leziuni a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Plasturi din silicon pentru incaltaminte, anti bataturi sau leziuni

Comanda cu incredere