Brand: Palmonix
APT-AG158A

Plasa de tantari sau muste anti-insecte cu inchidere automata din 2 piese pentru usa, dimensiuni 2 bucati 60x200cm

27.00 lei

+
Plasa de Tantari sau Muste Anti-Insecte cu Inchidere Automata din 2 Piese pentru Usa, Dimensiuni 2 Bucati 60x200cm

Plasa de Tantari sau Muste Anti-Insecte cu Inchidere Automata din 2 Piese pentru Usa, Dimensiuni 2 Bucati 60x200cmModernă plasă de țânțari din 2 părți cu inchidere automata! Grila de insecte este perfectă pentru vară, fixând planul împotriva insectelor și insectelor omniprezente. Utilizarea unui sistem special cu banda Velcro va asigura închiderea și deschiderea liniștită și rapidă a plaselor de țânțari! Banda permite închiderea automată a grila deschisă chiar înaintea acesteia. Nu riscați ruperea sau lăsarea ușii / ferestrei neprotejate, chiar dacă aveți animale de companie! Grila este realizat dintr -un material extrem de durabil


Caracteristicile produsului:


Produsul este nou, de înaltă calitate.
Plasa este realizată din material poliester alb extrem de durabil.
Protejează perfect camerele împotriva muștelor, țânțarilor, moliilor și altor insecte mici.
Oferă o transparență excelentă datorită construcției rețelei.
Este foarte ușor de atașat - are o bandă largă și solidă, auto-adezivă în culoarea ochiului. Nu durează decât câteva secunde!
Utilizarea Velcro permite deschiderea ușoară și închiderea liniștită a plaselor de țânțari!
Grila este multi-sezon. Puteți stoca în mod convenabil datorită dimensiunilor compacte după pliere.
Poate fi spălat în siguranță la 30 A° C fără riscul de deteriorare!


Instrucțiuni de montaj:
Scoateți banda de hârtie din banda de fixare.
Lipiți banda în jurul părții interioare curățate a cadrului.
Montați plasa pe curea și tăiați excesul de material.
GATA! Este foarte ușor!


Specificații:
Ambalaj: cutie de carton
Dimensiuni: 2 benzi de 60 cm x 200 cm
Lungimea benzii: 650 cm
Grila de culoare: albProducator:PalmonixCod:APT13-AG158A

Poti comanda online produsul Plasa de Tantari sau Muste Anti-Insecte cu Inchidere Automata din 2 Piese pentru Usa, Dimensiuni 2 Bucati 60x200cm la pretul de 27lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Plasa de tantari sau muste anti-insecte cu inchidere automata din 2 piese pentru usa, dimensiuni 2 bucati 60x200cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Plasa de tantari sau muste anti-insecte cu inchidere automata din 2 piese pentru usa, dimensiuni 2 bucati 60x200cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 27.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Plasa de tantari sau muste anti-insecte cu inchidere automata din 2 piese pentru usa, dimensiuni 2 bucati 60x200cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 27.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 27.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG158A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Plasa de tantari sau muste anti-insecte cu inchidere automata din 2 piese pentru usa, dimensiuni 2 bucati 60x200cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG158A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Plasa de tantari sau muste anti-insecte cu inchidere automata din 2 piese pentru usa, dimensiuni 2 bucati 60x200cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Plasa de tantari sau muste anti-insecte cu inchidere automata din 2 piese pentru usa, dimensiuni 2 bucati 60x200cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Plasa de tantari sau muste anti-insecte cu inchidere automata din 2 piese pentru usa, dimensiuni 2 bucati 60x200cm

Comanda cu incredere