Brand: Palmonix
MXY-466

Placa de sunet externa usb 7.1

24.00 lei

Placa de sunet externa USB 7.1
Placa de sunet externa USB 7.1

SPECIFICAȚII:
-Alimentare: de la portul USB.
-Intrări: Mic în - 3,5 mm.
-Ieșiri: ieșire audio - 3,5 mm.
-Dimensiuni: 6x2,5x1,3cm
-Greutate: 12g.

Instalare ușoară: conectați la USB și utilizați (plug & play). Înregistrare duplex pe 16 biți și redare fără placă de sunet în PC.

7.1 simulare sistem stereo. Interfață MIDI compatibilă cu MPU-401 MIDI UART și SoundBlaster MIDI. Reglarea volumului de pe dispozitiv, LED-uri pentru a indica lucrul, buton mut.

Cerințe minime:
- Windows XP / Vista / 7 (nu sunt necesare drivere)
- USB 2.0.

Producator:PalmonixCod:MXY22-466

Poti comanda online produsul Placa de sunet externa USB 7.1 la pretul de 24lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Placa de sunet externa usb 7.1 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Placa de sunet externa usb 7.1 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 24.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Placa de sunet externa usb 7.1 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 24.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 24.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-466 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Placa de sunet externa usb 7.1 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-466 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Placa de sunet externa usb 7.1 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Placa de sunet externa usb 7.1 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Placa de sunet externa usb 7.1

Comanda cu incredere