Brand: Johnson
STC-295

Placa de par multifunctionala 4in1 ta-002 autentic hometv

74.00 lei

+
Placa de par multifunctionala 4in1 TA-002 Autentic HomeTV

Placa de par multifunctionala 4in1 TA-002 Autentic HomeTVPlaca de par multifunctionala 4in1 TA-002 De ce este speciala aceasta placa de par TA-002? Ei bine, cu ajutorul acestei placi de par Johnson TA-002 puteti inlocui cu succes inca alte 4 dispozitive, deoarece dispune de 4 placute interschimbabile, ce stau la dispozitia dumneavoastra pentru orice tip de coafura. Este special realizata pentru orice persoana ce iubeste sa incerce ceva nou in fiecare zi. Pierdeti timp pretios, va aglomerati cu o multime de dispozitive pentru realizarea unei coafuri dorite si mai bine va lipsiti de toate? Ei bine, puteti uita de toate aceste probleme caci de acum inainte cu un singur dispozitiv le puteti realiza pe toate, puteti ondula parul, il puteti crepona si il puteti indrepta, dupa placul dumneavoastra. Placa multifunctionala 4in1 Johnson TA-002. Mod de utilizare: Modul de utilizare al acestei placi Johnson este foarte simplu, nu trebuie decat sa o conectati la o priza normala, cu ajutorul cablului, sa fixati placuta...In gama de produse Autentic HomeTV by ManiaMall.ro veti gasi cea mai variata gama de articole vazute la TV si utile pentru casa. Colectia cuprinde in mare produse utile si accesibile dintr-o gama diversificata: Casa si bucatarie, Ingrijire personala, Sanatate si frumusete, Scule, precum si multe alte accesorii de uz casnic.Printre brandurile regasite in aceasta gama se numara BOHMANN, BERGNER, KAISERHOFF, PETERHOF, NOUVAL, TRION, AVILLA, ELTRON AUSTRIA, SCULE STERN AUSTRIA, INTEX, etc. Va invitam la cumparaturi in mall-ul online al familiei tale, produse de tot felul pentru toate categoriile de clienti. Articole utile si inovatoare pentru toate domeniile de activitate, ieftine si bune pentru a indeplini orice sarcina.Producator:JohnsonCod:STC-295

Poti comanda online produsul Placa de par multifunctionala 4in1 TA-002 Autentic HomeTV la pretul de 74lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Placa de par multifunctionala 4in1 ta-002 autentic hometv , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Placa de par multifunctionala 4in1 ta-002 autentic hometv poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 74.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Placa de par multifunctionala 4in1 ta-002 autentic hometv prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 74.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 74.00 lei cat costa produsul cu codul STC-295 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Placa de par multifunctionala 4in1 ta-002 autentic hometv se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STC-295 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Placa de par multifunctionala 4in1 ta-002 autentic hometv , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Placa de par multifunctionala 4in1 ta-002 autentic hometv a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Placa de par multifunctionala 4in1 ta-002 autentic hometv

Comanda cu incredere