Brand: IsoTrade
MXY-6337

Pix unealta multifunctionala 6-in-1 cu pix, 2 surubelnite, cap pentru touchscreen, rigla, nivela si compartiment depozitare

26.00 lei

+
Pix Unealta Multifunctionala 6-in-1 cu Pix, 2 Surubelnite, Cap pentru Touchscreen, Rigla, Nivela si Compartiment Depozitare
Pix Unealta Multifunctionala 6-in-1 cu Pix, 2 Surubelnite, Cap pentru Touchscreen, Rigla, Nivela si Compartiment Depozitare

MULTIFUNCTIONAL - pixul în sine are un număr de funcții care sunt utile în viața de zi cu zi - gadgetul are incorporat o nivela, două șurubelnițe, măsoară în inch și centimetri, pix și un capat de cauciuc pentru ecrane tactile.
PIX SI ULTILIZARE TOUCHSCREEN - funcții de birou, cum ar fi luarea notițelor și utilizarea pentru touchscreen sunt susținute de capatul inclus in set.
SPECIFICAȚII - dimensiuni (lungime) 14.8cm, greutate 12g.
MĂSURARE - pe produs este o secțiune gradata cu ajutorul careia se poate masura in centimetrii și inch.
NIVELA SI SURUBELNITA - o mica nivela, o șurubelniță plata și una in cruce se plaseaza în spatele partii de cauciuc pntru touchscreen pentru a va ajuta in lucrări minore și reparații.

SPECIFICAȚII:
-dimensiuni (lungime): 14,8cm.
-greutate: 12g.

Functii:
-pix
-capat cauciucat pentru touchscreen.
-riglă (cm și inch).
-compartiment depozitare.
-nivela.
-șurubelniță (plata și cruce).

Producator:IsoTradeCod:MXY13-6337

Poti comanda online produsul Pix Unealta Multifunctionala 6-in-1 cu Pix, 2 Surubelnite, Cap pentru Touchscreen, Rigla, Nivela si Compartiment Depozitare la pretul de 26lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pix unealta multifunctionala 6-in-1 cu pix, 2 surubelnite, cap pentru touchscreen, rigla, nivela si compartiment depozitare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pix unealta multifunctionala 6-in-1 cu pix, 2 surubelnite, cap pentru touchscreen, rigla, nivela si compartiment depozitare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 26.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pix unealta multifunctionala 6-in-1 cu pix, 2 surubelnite, cap pentru touchscreen, rigla, nivela si compartiment depozitare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 26.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 26.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6337 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pix unealta multifunctionala 6-in-1 cu pix, 2 surubelnite, cap pentru touchscreen, rigla, nivela si compartiment depozitare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6337 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pix unealta multifunctionala 6-in-1 cu pix, 2 surubelnite, cap pentru touchscreen, rigla, nivela si compartiment depozitare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pix unealta multifunctionala 6-in-1 cu pix, 2 surubelnite, cap pentru touchscreen, rigla, nivela si compartiment depozitare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pix unealta multifunctionala 6-in-1 cu pix, 2 surubelnite, cap pentru touchscreen, rigla, nivela si compartiment depozitare

Comanda cu incredere