Brand: Intex
MSTR-57161

Piscina gonflabila intex pentru copii, jungle cu tobogan si jucarii gonflabile, capacitate 550l

351.00 lei

+
Piscina Gonflabila Intex pentru Copii, Jungle cu Tobogan si Jucarii Gonflabile, Capacitate 550L

Piscina Gonflabila Intex pentru Copii, Jungle cu Tobogan si Jucarii Gonflabile, Capacitate 550LCentrul de joaca Aventura junglei, se compune din două piscine conectate printr-un tobogan. Piscina este realizată în întregime din vinil de înaltă rezistență. Include un tobogan, un flamingo, 5 bile gonflabile și un cerc gonflabil.
Datorită celor două piscine, una pentru cei mici și una mai mare, această piscină este ideală pentru a satisface nevoile tuturor!Piscina mică dispune de o cantitate de maximum 57 litri apa, ceea ce o recomanda pentu cei mai mici copii. Piscina principala poate conține maximum 493 litri apa.Specificatii:
- Lungime: 257 cm;
- Lățime: 216 cm;
- Înălțime: 107 cm;
- Material: PVC;
- Încărcare maximă: 54 kg;
- Capacitate max apa : 550l ;
- Înălțimea nivelului apei: 15 cm;
- Greutate: 8 kg.
- Kit de reparare.
- Culoare: multicolor.Producator:IntexCod:MSTR8-57161

Poti comanda online produsul Piscina Gonflabila Intex pentru Copii, Jungle cu Tobogan si Jucarii Gonflabile, Capacitate 550L la pretul de 351lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, jungle cu tobogan si jucarii gonflabile, capacitate 550l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, jungle cu tobogan si jucarii gonflabile, capacitate 550l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 351.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, jungle cu tobogan si jucarii gonflabile, capacitate 550l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 351.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 351.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-57161 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, jungle cu tobogan si jucarii gonflabile, capacitate 550l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-57161 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Piscina gonflabila intex pentru copii, jungle cu tobogan si jucarii gonflabile, capacitate 550l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, jungle cu tobogan si jucarii gonflabile, capacitate 550l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Piscina gonflabila intex pentru copii, jungle cu tobogan si jucarii gonflabile, capacitate 550l

Comanda cu incredere