Brand: Intex
MSTR-57135

Piscina gonflabila intex pentru copii, dinozauri cu tobogan, jeturi de apa si 6 mingi, capacitate 280l

318.00 lei

+
Piscina Gonflabila Intex pentru Copii, Dinozauri cu Tobogan, Jeturi de Apa si 6 Mingi, Capacitate 280L
Piscina Gonflabila Intex pentru Copii, Dinozauri cu Tobogan, Jeturi de Apa si 6 Mingi, Capacitate 280L

A venit caldura! Sa inceapa distractia!
Ofera-i celui mic distractie la maxim cu aceasta piscina. Un adevarat spatiu de joaca pentru copii. Piscina este dotata cu tobogan si sistem de jeturi apa, alimentate la furtunul de gradina.Piscinele gonflabile sunt calitative, concepute din materiale rezistente la uzura si isi pastreaza culorile stralucitoare multi ani.

Caracteristici:
- piscina gonflabila;
- sistem jeturi de apa;
- tobogan;
- 2 inele gonflabile;
- 6 mingi colorate;
- vana de scurgere;
- kit reparatii inclus;

Specificatii:
- Lungime: 333 cm;
- Lățime: 229 cm;
- Înălțime: 112 cm;
- Material: PVC;
- Încărcare maximă: 81 kg;
- Capacitate: 280 l ;
- Înălțimea nivelului apei:15 cm;
- Greutate: 8 kg;
- Culoare: multicolor.

Atentie!
Folosirea de catre cei mici este recomandata numai sub supravegherea unui adult.
Se recomanda plasarea piscinei pe o suprafata neteda.
Pompa pentru umflare, nu este inclusa.

Producator:IntexCod:MSTR8-57135

Poti comanda online produsul Piscina Gonflabila Intex pentru Copii, Dinozauri cu Tobogan, Jeturi de Apa si 6 Mingi, Capacitate 280L la pretul de 318lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, dinozauri cu tobogan, jeturi de apa si 6 mingi, capacitate 280l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, dinozauri cu tobogan, jeturi de apa si 6 mingi, capacitate 280l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 318.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, dinozauri cu tobogan, jeturi de apa si 6 mingi, capacitate 280l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 318.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 318.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-57135 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, dinozauri cu tobogan, jeturi de apa si 6 mingi, capacitate 280l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-57135 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Piscina gonflabila intex pentru copii, dinozauri cu tobogan, jeturi de apa si 6 mingi, capacitate 280l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, dinozauri cu tobogan, jeturi de apa si 6 mingi, capacitate 280l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Piscina gonflabila intex pentru copii, dinozauri cu tobogan, jeturi de apa si 6 mingi, capacitate 280l

Comanda cu incredere