Brand: Intex
MSTR-57129

Piscina gonflabila intex pentru copii, crocodil cu tobogan, umbrela, colac si galeata, capacitate 180l

231.00 lei

+
Piscina Gonflabila Intex pentru Copii, Crocodil cu Tobogan, Umbrela, Colac si Galeata, Capacitate 180L

Piscina Gonflabila Intex pentru Copii, Crocodil cu Tobogan, Umbrela, Colac si Galeata, Capacitate 180LOfera-i celui mic distractie la maxim cu aceasta piscina. Un adevarat spatiu de joaca pentru copii. Piscina este dotata cu tobogan si sistem de jeturi apa, alimentate la furtunul de gradina. Piscinele gonflabile sunt calitative, concepute din materiale rezistente la uzura si isi pastreaza culorile stralucitoare multi ani.Caracteristici:
- piscina gonflabila;
- sistem jeturi de apa;
- 2 pesti gonflabili;
- galeata gonflabila;
- colac de salvare, rata;
- vana de scurgere;
- kit reparatii inclus;Specificatii:
- Lungime: 203 cm;
- Lățime: 173 cm;
- Înălțime: 89 cm;
- Material: PVC;
- Încărcare maximă: 54 kg;
- Capacitate: 180 l;
- Înălțimea nivelului apei: 15 cm;
- Greutate: 8 kg.Atentie!
Folosirea de catre cei mici este recomandata numai su supravegherea unui adult.
Se recomanda plasarea piscinei pe o suprafata neteda.
Pompa pentru umflare, nu este inclusa.Producator:IntexCod:MSTR8-57129

Poti comanda online produsul Piscina Gonflabila Intex pentru Copii, Crocodil cu Tobogan, Umbrela, Colac si Galeata, Capacitate 180L la pretul de 231lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, crocodil cu tobogan, umbrela, colac si galeata, capacitate 180l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, crocodil cu tobogan, umbrela, colac si galeata, capacitate 180l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 231.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, crocodil cu tobogan, umbrela, colac si galeata, capacitate 180l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 231.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 231.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-57129 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, crocodil cu tobogan, umbrela, colac si galeata, capacitate 180l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-57129 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Piscina gonflabila intex pentru copii, crocodil cu tobogan, umbrela, colac si galeata, capacitate 180l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Piscina gonflabila intex pentru copii, crocodil cu tobogan, umbrela, colac si galeata, capacitate 180l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Piscina gonflabila intex pentru copii, crocodil cu tobogan, umbrela, colac si galeata, capacitate 180l

Comanda cu incredere