Brand: Intex
MSTR-57190

Piscina gonflabila intex cu bancheta si spatar, capacitate 590l, culoare albastru/alb

279.00 lei

+
Piscina Gonflabila Intex cu Bancheta si Spatar, Capacitate 590L, Culoare Albastru/Alb

Piscina Gonflabila Intex cu Bancheta si Spatar, Capacitate 590L, Culoare Albastru/AlbUn model care poate găzdui 4 adulți sau copii. Piscina este realizată din material PVC durabil, decorata in culori placute. Este prevazuta cu o bancă confortabilă cu spătar. Un loc ideal pentru relaxare. In plus, piscina este echipata cu doua spatii pentru sticla de apa.

Piscinele gonflabile Intex sunt calitative, concepute din materiale rezistente la uzura si isi pastreaza culorile stralucitoare multi ani.Caracteristici:
- piscina gonflabila;
- perfecta pentru intreaga familie;
- banca cu spatar;
- supapa de evacuare a apei;
- kit reparatii inclus;Specificatii:
- Lungime: 224 cm;
- Lățime: 216 cm;
- Înălțime spatar: 76 cm;
- Material: PVC;
- Numar camere pompare:3;
- Capacitate: 590l;
- Greutate:7 kg.
- Culoare: albastru/alb.Atentie!
Folosirea de catre cei mici este recomandata numai sub supravegherea unui adult.
Se recomanda plasarea piscinei pe o suprafata neteda.
Pompa pentru umflare, nu este inclusa.Producator:IntexCod:MSTR8-
57190

Poti comanda online produsul Piscina Gonflabila Intex cu Bancheta si Spatar, Capacitate 590L, Culoare Albastru/Alb la pretul de 279lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Piscina gonflabila intex cu bancheta si spatar, capacitate 590l, culoare albastru/alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Piscina gonflabila intex cu bancheta si spatar, capacitate 590l, culoare albastru/alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 279.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Piscina gonflabila intex cu bancheta si spatar, capacitate 590l, culoare albastru/alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 279.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 279.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-57190 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Piscina gonflabila intex cu bancheta si spatar, capacitate 590l, culoare albastru/alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-57190 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Piscina gonflabila intex cu bancheta si spatar, capacitate 590l, culoare albastru/alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Piscina gonflabila intex cu bancheta si spatar, capacitate 590l, culoare albastru/alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Piscina gonflabila intex cu bancheta si spatar, capacitate 590l, culoare albastru/alb

Comanda cu incredere