Brand: Esperanza
ESPZ-EBF004B

Pila electrica pentru calcaie esperanza dahlia, 30 rot/sec la 360grade, culoare albastru

64.00 lei

+
Pila Electrica pentru Calcaie Esperanza Dahlia, 30 Rot/Sec la 360grade, Culoare Albastru

Pila Electrica pentru Calcaie Esperanza Dahlia, 30 Rot/Sec la 360grade, Culoare AlbastruPila pentru calcaie este un dispozitiv inovator creat pentru a netezi pielea uscata si bataturile de pe picioare.
Rolele unice se rotesc 360A° la o uluitoare viteza de 30 rotatii pe secundă, pentru a netezi ușor și eficient pielea moarta de pe calcaie.
Acest fel de dispozitiv este mai sigur si mai rapid decât dispozitivele metalice, fără lame care sa taie pielea și mai ușor de folosit decât alte metode care necesită frecarea constantă pentru a obține rezultate.
Dispozitivul este acționat de baterii și poate fi utilizat acasă sau in calatorie.
Conceput pentru a se potrivi confortabil în mâinile dvs. calcaiele netede n-au fost niciodată mai ușor de realizat.
Alimentare: baterii 2 x AA ( nu sunt incluse )

Culoare: AlbastruProducator:EsperanzaCod:ESPZ2-EBF004B

Poti comanda online produsul Pila Electrica pentru Calcaie Esperanza Dahlia, 30 Rot/Sec la 360grade, Culoare Albastru la pretul de 64lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pila electrica pentru calcaie esperanza dahlia, 30 rot/sec la 360grade, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pila electrica pentru calcaie esperanza dahlia, 30 rot/sec la 360grade, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 64.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pila electrica pentru calcaie esperanza dahlia, 30 rot/sec la 360grade, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 64.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 64.00 lei cat costa produsul cu codul ESPZ-EBF004B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pila electrica pentru calcaie esperanza dahlia, 30 rot/sec la 360grade, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ESPZ-EBF004B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pila electrica pentru calcaie esperanza dahlia, 30 rot/sec la 360grade, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pila electrica pentru calcaie esperanza dahlia, 30 rot/sec la 360grade, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pila electrica pentru calcaie esperanza dahlia, 30 rot/sec la 360grade, culoare albastru

Comanda cu incredere