Brand: Camry
ADL-CR 2158

Periuta de dinti electrica sonica camry travel, multicolora

29.00 lei

+
Periuta de Dinti Electrica Sonica Camry Travel, Multicolora

Periuta de Dinti Electrica Sonica Camry Travel, MulticoloraTehnologia sonica avansata produce o actiune de curatare puternica, dinamica, de 22.000 miscari pe minut. Este dovedit clinic ca este mai eficienta in reducerea placii decat o periuta de dinti manuala sau cu oscilatii, ajutand la pastrarea dintilor mai puternici si mai sanatosi, pentru mai mult timp.Aceasta periuta indeplieneste cerintele celor mai pretentiosi in ceea ce priveste igiena dentara, asigurand albirea si sanatatea dintilor. Datorita vibratilor cu o frecventa de 22.000 de miscari pe minut se produce un amestec a pastei de dinti cu bulele de aer care asigura o curatare foarte eficienta, inclusiv a spatiului interdentar.Se livreaza cu 2 capete de periaj incluse si capac pentru depozitare, fiind ideala si pentru calatorii.S-a dovedit ca imbunatateste sanatatea orala:- Elimina de pâna la 7 ori mai multa placa bacteriana decât o periuta de dinti manuala


- Imbunatateste sanatatea gingiilor in doar doua saptamâni


- Albeste dintii de peste 2 ori mai bine decât o periuta de dinti manuala
Caracteristici:- 22.000 de miscari pe minut


- sonica


- baterie LR03 (AAA)


- aspect elegant


- inchidere cu capac, ideala pentru calatorii


- 2 capete periaj

Producator:CamryCod:ADL-CR 2158

Poti comanda online produsul Periuta de Dinti Electrica Sonica Camry Travel, Multicolora la pretul de 29lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Periuta de dinti electrica sonica camry travel, multicolora , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Periuta de dinti electrica sonica camry travel, multicolora poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 29.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Periuta de dinti electrica sonica camry travel, multicolora prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 29.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 29.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 2158 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Periuta de dinti electrica sonica camry travel, multicolora se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 2158 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Periuta de dinti electrica sonica camry travel, multicolora , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Periuta de dinti electrica sonica camry travel, multicolora a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Periuta de dinti electrica sonica camry travel, multicolora

Comanda cu incredere