Brand: Palmonix
GTL-K316

Perie electrica pentru indreptat parul si ondulator rotativ 3-in-1, 3 trepte temperatura

86.00 lei

+
Perie Electrica pentru Indreptat Parul si Ondulator Rotativ 3-in-1, 3 Trepte Temperatura
Perie Electrica pentru Indreptat Parul si Ondulator Rotativ 3-in-1, 3 Trepte Temperatura

Hair styling-ul devine mult mai ușor cu acest dispozitiv!
Folosind-o, vei fi gata pentru orice întâlnire, pentru că îndreptarea parului sau buclele sunt gata in cateva clipe.
Potrivit pentru toate tipurile de păr: păr gros, subțire, natural creț, permanent sau colorat.

CARACTERISTICI

- adaugă volumul părului tău;
- iti permite să obți cele mai frumoase bucle ;
- indreapta paru;l
- adaugă strălucire și elasticitate părului;

SPECIFICATII TEHNICE

- Lungime: 29cm;
- Putere: 135W;
- 3 etape de control al temperaturii: 196, 157, 140;
- Oprirea automată după 30 de minute de inactivitate;
- Cablu rotativ 360;
- Lungimea cablului: 175cm;
- Sursă de alimentare de 100-240 V 50 Hz;

Producator:PalmonixCod:GTL15-K316

Poti comanda online produsul Perie Electrica pentru Indreptat Parul si Ondulator Rotativ 3-in-1, 3 Trepte Temperatura la pretul de 86lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Perie electrica pentru indreptat parul si ondulator rotativ 3-in-1, 3 trepte temperatura , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Perie electrica pentru indreptat parul si ondulator rotativ 3-in-1, 3 trepte temperatura poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 86.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Perie electrica pentru indreptat parul si ondulator rotativ 3-in-1, 3 trepte temperatura prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 86.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 86.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-K316 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Perie electrica pentru indreptat parul si ondulator rotativ 3-in-1, 3 trepte temperatura se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-K316 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Perie electrica pentru indreptat parul si ondulator rotativ 3-in-1, 3 trepte temperatura , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Perie electrica pentru indreptat parul si ondulator rotativ 3-in-1, 3 trepte temperatura a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Perie electrica pentru indreptat parul si ondulator rotativ 3-in-1, 3 trepte temperatura

Comanda cu incredere