Brand: Palmonix
MXY-2336

Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta

14.00 lei

+
Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta
Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta

SPECIFICAȚII:
-material: plastic, transparent.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 13x4x2,5cm.
-greutate: 25g.

O perie delicată pentru curatare și masaj facial. Datorită acestui fapt, pielea va avea un aspect proaspăt. Peria are o suprafață umplută cu peri de curățare rigizi. Perii sunt dispusi sub forma unui cerc, datorită căruia ajung in cele mai mici colțuri, fără a irita pielea.

Curăță perfect porii și exfoliază pielea moartă cu masaj simultan pentru a îmbunătăți circulația sângelui și tonul pielii. Dacă vă spălați fața cu o periuță, transferați mai puțini germeni și bacterii decât ați spăla-o în mod obișnuit. Un efect excelent este obținut cu utilizare regulată 1 sau 2 ori pe săptămână.

Peria este are mâner solid, special, profilat, care împiedică alunecarea periei și permite curățarea convenabilă în orice poziție, ușor de utilizat. Perii nu cad și nu se deformează. Are o carcasa specială care protejează părul. Dimensiunile compacte ale periei permit ca acesta să fie purtata cu ușurință, de exemplu, într-o geantă.

Producator:PalmonixCod:MXY22-2336

Poti comanda online produsul Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta la pretul de 14lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 14.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 14.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 14.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2336 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2336 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Perie de curatare, intretinere si masaj facial + carcasa transparenta

Comanda cu incredere