Brand: EcoToys
MSTR-JJ8836

Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa

165.00 lei

+
Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa
Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa

Un patut care va capta atenția copilului, il va liniști si il va ajuta să adoarma inca din prima zi de viata.
Este prevazut cu jucarii colorate care ii vor atrage atentia celui mic. Copilul invata sa distinga formele si culorile.

Dezvoltă :
- atingerea,
- vederea,
- coordonarea,
- motorizarea mâinilor și a degetelor.

Dimensiuni:
- Cosulet:(inaltime x latime x lungime)24x54x73cm
- Inaltime totala (cu manere) cosulet: 60 cm
- Saltea/perna: 117x96 cm

Producator:EcoToysCod:MSTR7-JJ8836

Poti comanda online produsul Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa la pretul de 165lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 165.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 165.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 165.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-JJ8836 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-JJ8836 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Patut portabil tip cosulet pentru bebelusi, cu jucarii, saltea inclusa

Comanda cu incredere