Brand: BabyMaxi
FJN-645

Patut pliabil portabil pentru copii cu intrare laterala si roti + saltea si plasa insecte, culoare albastru

204.00 lei

Patut Pliabil Portabil pentru Copii cu Intrare Laterala si Roti + Saltea si Plasa Insecte, Culoare Albastru

Patut Pliabil Portabil pentru Copii cu Intrare Laterala si Roti + Saltea si Plasa Insecte, Culoare AlbastruPatutul pliabil este ideal pentru copiii cu varsta cuprinsa de la 6 luni la 3 ani.
Asamblare în 2 minute.
Patutul de copii are o deschidere laterală, care permite copilului să intre și să iasă.
Pereții laterali sunt realizați din plasă transparentă.
Patul are o plasă de țânțari care va oferi copilului un somn sigur și odihnitor.
Roțile pentru a facilita deplasarea, au blocaj.
Ele sunt ușor de păstrat curate, din nailon.
Foarte stabil, are 2 picioare și 2 roți blocabile.
Partea de jos a patului este susținută în partea centrală pentru a rigidiza întreaga structură și pentru a îmbunătăți stabilitatea.Kitul include:
Patut, saltea, plasă de țânțari, geanta, instrucțiuni.Patutul este în conformitate cu cerințele europene de siguranță din PN-EN 716-1: 1999NOTĂ
INFORMAȚII IMPORTANTEPatutul este echipat cu un sistem de siguranta cu auto-blocare.DATE TEHNICE:
-Lungime total: 126 cm.
-Lungime interior: 119 cm.
-Lățime total: 68 cm.
-Lățime interior: 60 cm.
-Înălțim total:74,5 cm.
-Înălțime interior: 62 cm.
-Lungime saltea: 118 cm.
-Lățime saltea: 58 cm.
-Dimensiuni după pliere: 73 x 20 x 20 cm.
-Plasă insecte / țânțari: DA.
-Deschidere laterală: DA.
-Roţi: DA.
-Blocaj roţi: NU.
-Geanta / Husa: DA.
-Pliere: DA.Ambalare:
-Dimensiuni pachet: 77 x 21 x 21 cm.
-Greutate netă: 8 kg.
-Greutate brută: 8,5 kg.
-Număr colete: 1.Producator:BabyMaxiCod:FJN6-645

Poti comanda online produsul Patut Pliabil Portabil pentru Copii cu Intrare Laterala si Roti + Saltea si Plasa Insecte, Culoare Albastru la pretul de 204lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Patut pliabil portabil pentru copii cu intrare laterala si roti + saltea si plasa insecte, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Patut pliabil portabil pentru copii cu intrare laterala si roti + saltea si plasa insecte, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 204.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Patut pliabil portabil pentru copii cu intrare laterala si roti + saltea si plasa insecte, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 204.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 204.00 lei cat costa produsul cu codul FJN-645 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Patut pliabil portabil pentru copii cu intrare laterala si roti + saltea si plasa insecte, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul FJN-645 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Patut pliabil portabil pentru copii cu intrare laterala si roti + saltea si plasa insecte, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Patut pliabil portabil pentru copii cu intrare laterala si roti + saltea si plasa insecte, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Patut pliabil portabil pentru copii cu intrare laterala si roti + saltea si plasa insecte, culoare albastru

Comanda cu incredere