Brand: EcoToys
MSTR-610

Patut pliabil pentru copii cu intrare laterala cu fermoar si roti cu franare

182.00 lei

+
Patut Pliabil pentru Copii cu Intrare Laterala cu Fermoar si Roti cu Franare
Patut Pliabil pentru Copii cu Intrare Laterala cu Fermoar si Roti cu Franare

- Intrare laterală cu fermoar;
- Geantă pentru transport;
- Plasa insecte;
- Spatiu depozitare pentru accesorii;
- protectie LockGuard- impiedica plierea accidentala;
- sistem pliabil;
- saltea din material rezistent la uzura;

Totul este menținut în culori plăcute, realizate din materiale sigure pentru copil. Calitatea ridicată este confirmată de certificarea produselor. Construcția robustă garantează stabilitatea. Saltea din spumă cu elasticitate și rezistență ridicată. Acoperită cu un material textil rezistent la murdărie Intrare laterală cu fermoar, care permite intrarea și ieșirea independentă a copiilor mai mari. Pe cele trei laturi există o plasă care va asigura o circulație adecvată a aerului și va permite părinților să-și supravegheze copiii.

PLASA INSECTE- protejeaza copilul de tantari in aer liber su acasa
ROTI-roti cu frane care impiedica miscarea accidentala a patului.
GEANTA/HUSA TRANSPORT- Facilitează transportul si protejeaza impotriva mizeriei.

SPECIFICATII
- Vârsta copilului: de la 1 zi
- Greutatea admisă a copilului: până la 18 kg
- Dimensiuni după desfășurare: 125 x 65 x 73 cm
- Dimensiunile ansamblului: 77 x 24 x 24 cm
-Greutatea patului: 8,4 kg
-Certificate: EN716, CE

Producator:EcoToysCod:MSTR6-610

Poti comanda online produsul Patut Pliabil pentru Copii cu Intrare Laterala cu Fermoar si Roti cu Franare la pretul de 182lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Patut pliabil pentru copii cu intrare laterala cu fermoar si roti cu franare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Patut pliabil pentru copii cu intrare laterala cu fermoar si roti cu franare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 182.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Patut pliabil pentru copii cu intrare laterala cu fermoar si roti cu franare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 182.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 182.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-610 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Patut pliabil pentru copii cu intrare laterala cu fermoar si roti cu franare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-610 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Patut pliabil pentru copii cu intrare laterala cu fermoar si roti cu franare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Patut pliabil pentru copii cu intrare laterala cu fermoar si roti cu franare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Patut pliabil pentru copii cu intrare laterala cu fermoar si roti cu franare

Comanda cu incredere