Brand: Palmonix
MXY-5209

Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm

20.00 lei

+
Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm
Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm

SPECIFICAȚII:
-tip: auriu și argintiu (față-verso).
-dimensiune (lungime / lățime): 210x140cm.
-greutate: 55g.

Indiferent de condițiile în care vă aflați, pătură vă va ajuta să păstrați temperatura corectă a corpului. Spre deosebire de multe alte pături disponibile pentru vânzare, paturile noastre se pot utiliza fata-verso. Aceasta înseamnă că vă vor proteja atât împotriva hipotermiei, cât și împotriva supraîncălzirii.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?
>Dacă persoana vătămată este în pericol de hipotermie, ar trebui să folosiți pătură astfel încât partea argintie să fie îndreptată spre interior (spre corp).
>În cazul în care persoana vătămată este în pericol de supraîncălzire, pătura trebuie poziționată invers - ceea ce înseamnă că fața aurie este îndreptată spre corp.

Primul ajutor nu este singurul domeniu în care pătura termică își găsește utilizarea. Este, de asemenea, minunat pentru turiști și pentru alpinism. Este întotdeauna bine să o aveți în timpul unei drumeții sau a unei excursii.
Este minunat pentru plimbări montane și forestiere, precum și pentru camping. Un element indispensabil al fiecărui kit de prim ajutor - chiar și unul mic personal. Pătura este foarte ușoară și nu ocupă mult spațiu - se poate încadra în orice tip de rucsac sau chiar în buzunar. Este potrivita pentru multe dintre situații - este rezistenta la apă, poate fi folosita ca un sac de dormit, o husa de cort sau chiar folosit în locul unui cort. În orice situație, chiar și cea mai dificilă din punct de vedere temperat, pătura termică vă poate garanta menținerea temperaturii corecte a corpului.

Producator:PalmonixCod:MXY22-5209

Poti comanda online produsul Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5209 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5209 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Patura - folie de supravietuire izoterma, dimensiuni 140x200 cm

Comanda cu incredere