Brand: Adler
ADL-AD 7409

Patura electrica cu incalzire adler pentru 1 persoana, 2 trepte de temperatura, 150x80cm, putere 60w

91.00 lei

+
Patura Electrica cu Incalzire Adler pentru 1 Persoana, 2 Trepte de Temperatura, 150x80cm, Putere 60W

Patura Electrica cu Incalzire Adler pentru 1 Persoana, 2 Trepte de Temperatura, 150x80cm, Putere 60WPătură electrică AD 7409 oferă căldură și confort. Este recomandata pentru persoanele care vor sa aiba grija de sanatatea lor.
Aceasta este perfecta pentru calmarea durerilor reumatice si sursa acestora.
Acțiunea acesteia va aduce alinare în toate tipurile de nevralgii si calmeaza muschii rigizi.
Ajuta la circulația sângelui și îmbunătățeste bunăstărea.
Indispensabila pentru zilele și nopțile reci.
Oferă distribuție rapidă și uniformă a căldurii.
Patura
este moale și plăcută la atingere. Aceasta poate fi spălata după
deconectarea cablului de alimentare și a regulatorului de temperatură.
Regulatorul de temperatura va ajuta sa alegeti nivelul de temperatura dorit si asigura protectie pentru supraincalzire.
Patura
electrica cu dimensiunea de 150 cm x 80cm poate fi folosita pentru 1
persoana, utilizează 60 de Wati si are 2 trepte de temperatura.Specificatii:Regulator de caldura
Sistem de protecție împotriva supraîncălzirii
Incalzire rapida
Folosita de o singura persoana
2 trepte de temperatură
Oferă o distribuție rapidă și uniformă a căldurii
Posibilitatea de a deconecta cablul cu regulatorul de caldura
Se poate spala
Dimensiuni: 150 cm x 80cm

Putere: 60WPoti comanda online produsul Patura Electrica cu Incalzire Adler pentru 1 Persoana, 2 Trepte de Temperatura, 150x80cm, Putere 60W la pretul de 91lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Patura electrica cu incalzire adler pentru 1 persoana, 2 trepte de temperatura, 150x80cm, putere 60w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Patura electrica cu incalzire adler pentru 1 persoana, 2 trepte de temperatura, 150x80cm, putere 60w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 91.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Patura electrica cu incalzire adler pentru 1 persoana, 2 trepte de temperatura, 150x80cm, putere 60w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 91.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 91.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 7409 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Patura electrica cu incalzire adler pentru 1 persoana, 2 trepte de temperatura, 150x80cm, putere 60w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 7409 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Patura electrica cu incalzire adler pentru 1 persoana, 2 trepte de temperatura, 150x80cm, putere 60w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Patura electrica cu incalzire adler pentru 1 persoana, 2 trepte de temperatura, 150x80cm, putere 60w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Patura electrica cu incalzire adler pentru 1 persoana, 2 trepte de temperatura, 150x80cm, putere 60w

Comanda cu incredere