Brand: Iso Trade
MXY-4393

Parasolar parbriz auto pentru protectie solara sau inghet thermfoil, dimensiuni 200x70cm

29.00 lei

+
Parasolar Parbriz Auto pentru Protectie Solara sau Inghet Thermfoil, Dimensiuni 200x70cm
Parasolar Parbriz Auto pentru Protectie Solara sau Inghet Thermfoil, Dimensiuni 200x70cm

Reduce înghețul în timpul iernii
Protejează împotriva căldurii vara
Robust și durabil
rezistent la apă
Ușor în ansamblu
universal
Aluminiu acoperit, termoizolant
specificații:

Dimensiuni (lățime / înălțime): 200x70cm
Greutate: 60g

Coperta ferestrelor practice. Protecție perfectă împotriva înghețului sau a căldurii.

Protejează împotriva căldurii în timpul verii, dar și acoperă scaunele înainte de pierderea culorii și părțile din plastic din fracturi.

Covorașul de pe pliuri este foarte mic, astfel încât depozitarea este foarte convenabilă.

Producator:Iso TradeCod:MXY7-4393

Poti comanda online produsul Parasolar Parbriz Auto pentru Protectie Solara sau Inghet Thermfoil, Dimensiuni 200x70cm la pretul de 29lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Parasolar parbriz auto pentru protectie solara sau inghet thermfoil, dimensiuni 200x70cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Parasolar parbriz auto pentru protectie solara sau inghet thermfoil, dimensiuni 200x70cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 29.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Parasolar parbriz auto pentru protectie solara sau inghet thermfoil, dimensiuni 200x70cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 29.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 29.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4393 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Parasolar parbriz auto pentru protectie solara sau inghet thermfoil, dimensiuni 200x70cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4393 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Parasolar parbriz auto pentru protectie solara sau inghet thermfoil, dimensiuni 200x70cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Parasolar parbriz auto pentru protectie solara sau inghet thermfoil, dimensiuni 200x70cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Parasolar parbriz auto pentru protectie solara sau inghet thermfoil, dimensiuni 200x70cm

Comanda cu incredere