Brand: Topeshop
TOPE-MILANO SONOMA

Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model milano, culoare maro stejar

280.00 lei

+
Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model Milano, culoare maro stejar
Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model Milano, culoare maro stejar

NOU IN OFERTA NOASTRA!

CONFORT MODERN
CABINET ÎN ÎNCĂLȚĂMINTE scaunului și a spațiului de depozitare
trei rânduri pe pantofi pe cele 3 Rafturi!
Ideal pentru coridoare

dulap pantof confortabil cu scaun din piele de înaltă calitate și stocare ecologica.
Dulapul are o bandă de aluminiu decorativă, o ușă articulată în spatele căreia există un raft cu trei rânduri.
Manopera ingeniosa, aspectul elegant, culoarea originală, fac cabinetul să se potrivească cu orice incapere.

- Dulapul nostru de încălțăminte este fabricat din plăci laminate de 18 mm rezistente la abraziune
- Ușă cu mâner
- marginile vizibile sunt finisate
- Usi cu balamale oferă funcționalitatea cabinetului
- benzi din aluminiu decorative
- Cabinetul de auto-asamblare
- Producător Garantie 2 ani

MATERIAL:
a€¢ Corpul și fronturi - stratificat PAL 18mm grosime.
a€¢ marginile a€“ finisate PVC (caracterizate prin rezistență mecanică și chimică)

Dimensiuni:
Adâncime: 30 cm
Lățime: 60 cm
Inaltime: 53 cm
Adâncime coș 8 cm

UTILIZARE: Suprafața piesei de mobilier cu o cârpă moale și curată. Evitați utilizarea substanțelor chimice puternice. Produsul este destinat auto-asamblării.

Vedeti mai jos video cu Instructiunile de Montaj:Producator:TopeshopCod:TOPE1-pantofar-milano-stejar

Poti comanda online produsul Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model Milano, culoare maro stejar la pretul de 280lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model milano, culoare maro stejar , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model milano, culoare maro stejar poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 280.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model milano, culoare maro stejar prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 280.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 280.00 lei cat costa produsul cu codul TOPE-MILANO SONOMA nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model milano, culoare maro stejar se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TOPE-MILANO SONOMA atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model milano, culoare maro stejar , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model milano, culoare maro stejar a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pantofar tip scaun cu sezut tapitat, model milano, culoare maro stejar

Comanda cu incredere