Brand: Topeshop
TOPE-SZAFKA PARIS BIEL

Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model paris, culoare alb

258.00 lei

+
Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model Paris, culoare alb
Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model Paris, culoare alb

GARDEROBA PARIS
CULOARE: ALB

Dulap de încălțăminte, 8-9 perechi
Mânerele confortabile pentru deschiderea ușii

DIMENSIUNI:
înălțime: 68 cm
lățime: 99 cm
adâncime: 33-36 cm

MATERIAL:
a€¢ Corp și fronturi - PAL laminat cu grosimea de 16 mm.
a€¢ Margini - finisate cu material PVC (caracterizat prin rezistență mecanică și chimică ridicată)
Utilizare:
Curățați suprafața mobilei cu o cârpă moale. Evitați utilizarea substanțelor chimice puternice.

Produsul este destinat auto-asamblării.

Vedeti mai jos video cu Instructiunile de Montaj:Producator:TopeshopCod:TOPE1-pantofar-paris-alb

Poti comanda online produsul Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model Paris, culoare alb la pretul de 258lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model paris, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model paris, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 258.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model paris, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 258.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 258.00 lei cat costa produsul cu codul TOPE-SZAFKA PARIS BIEL nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model paris, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TOPE-SZAFKA PARIS BIEL atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model paris, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model paris, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pantofar cu 3 sertare si 1 usa, model paris, culoare alb

Comanda cu incredere