Brand: ATL
ANN-BQ10

Pantaloni colanti tip leggings cu imprimeuri florale pentru dama, marime l, culoare multicolor

36.00 lei

+
Pantaloni Colanti Tip Leggings cu Imprimeuri Florale pentru Dama, Marime L, Culoare Multicolor

Leggings dama cu imprimeuri florale marime L New ManiaCaracteristicile produsului:-De brand nou, de înaltă calitate.
-Leggings / colanti foarte trendy, datorită flexibilității ridicate se potrivesc perfect cu forma corpului.
-Ideal pentru tunici obișnuite și bluze. Foarte practic. Nu este translucid, 100% opac.
-După purtare revin la dimensiunile lor originale. Terminatie in partea de sus cu banda elastica plata.
-Model cu motive florare, plin de viata.
-Dimensiune: purtatori potrivesc universale dimensiune S, M, L
-Dimensiuni fără să se întindă talie: 62cm
-Lungimea de la talie până in partea de jos a piciorului (fără întindere): 92cm
-Material: 85% poliester, 15% Spandex
Ambalaj: MelaminaProducator:ATLCod:ANN-BQ10

Poti comanda online produsul Pantaloni Colanti Tip Leggings cu Imprimeuri Florale pentru Dama, Marime L, Culoare Multicolor la pretul de 36lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pantaloni colanti tip leggings cu imprimeuri florale pentru dama, marime l, culoare multicolor , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pantaloni colanti tip leggings cu imprimeuri florale pentru dama, marime l, culoare multicolor poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 36.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pantaloni colanti tip leggings cu imprimeuri florale pentru dama, marime l, culoare multicolor prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 36.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 36.00 lei cat costa produsul cu codul ANN-BQ10 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pantaloni colanti tip leggings cu imprimeuri florale pentru dama, marime l, culoare multicolor se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ANN-BQ10 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pantaloni colanti tip leggings cu imprimeuri florale pentru dama, marime l, culoare multicolor , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pantaloni colanti tip leggings cu imprimeuri florale pentru dama, marime l, culoare multicolor a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pantaloni colanti tip leggings cu imprimeuri florale pentru dama, marime l, culoare multicolor

Comanda cu incredere